.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Η εκδήλωση στο Ernesto Art Cafe για το φυλακισμένο εδώ και 15 χρόνια επαναστάτη Αντόνιο Γκερέρο και τους συντρόφους του (φωτογραφίες)


Αριστερά ο πρέσβης της Κούβας, δίπλα του η κ. Ιωάννα Τζαβάρα, δεύτερος από δεξιά ο πρέσβης της Βενεζουέλας

Αντιγράφω από το Sobrevivendo της καλής φίλης Ιωάννας Τζαβάρα (Juanita La Quejica), καθώς το τελευταίο διάστημα τρέχω και δεν προλαβαίνω γι΄ αυτό και η καθυστερημένη ανάρτηση… 


Οι φωτογραφίες είναι της επιλογής μου.
Όποιος θέλει να δει την ανάρτηση στο Sobreviviendo που περιλαμβάνει και βίντεο της εκδήλωσης, μπορεί πατώντας εδώ

"Θα πεθάνω όπως έχω ζήσει" / "Me muero como viví"

Ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Κούβας στην Ελλάδα κ.Οσβάλντο Κοβάτσο Μαρτίνες εγκαινίασε την Τετάρτη 7 Μαϊου στο Ernesto Art Café στην Νέα Φιλαδέλφεια, την έκθεση ζωγραφικής "Θα πεθάνω όπως έχω ζήσει" του Κουβανού επαναστάτη Αντόνιο Γκερέρο, που βρίσκεται φυλακισμένος στις ΗΠΑ τα τελευταία 15 χρόνια.

Στην έκθεση -που αποτελείται από 15 ακουαρέλες του Γκερέρο και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα- απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Πρέσβης της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα κ. Φρεντερίκ Φαρίντ Φερνάντες.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με απαγγελία ποιημάτων από τον Χιλιανό ποιητή Χάιμε Σβαρτ και ολοκληρώθηκε με ελληνοκουβανέζικούς ρυθμούς και ήχους, από τον Κουβανό μουσικό Ρέμι Μαϊλάν.


























1 σχόλιο:

  1. Δεν καταλαβαίνω! Ήταν εδώ επαναστάτες, πρέσβεις της Κούβας και της Βενεζουέλας, στον Ερνέστο και δεν ήταν ο Βασιλόπουλος και η παρέα του;
    Και άλλα δεν καταλαβαίνω βέβαια αλλά αυτό;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή