.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Τώρα το Α2 είναι ηλεκτρονικό: 80 στρατιώτες βύσματα-χαφιέδες στο Πεντάγωνο παρακολουθούν τι γράφεται στα social media!



Όποιον και αν ρωτήσεις θα σου πει ότι στον Στρατό παλιότερα τα πράγματα ήταν χειρότερα.
 

Γιατί;
Πέρα από το μεγαλύτερο χρόνο στράτευσης, όλων το μυαλό πάει στο Α2 και το άγριο φακέλωμα των δημοκρατικών εφέδρων και των αγωνιστών της Αριστεράς.
Σήμερα τα πράγματα άλλαξαν, έχουμε αριστερή κυβέρνηση, δεν υπάρχει Α2.
Είναι όμως έτσι;
Στη συνέντευξη που έδωσε στη φετινή ΔΕΘ, ο ΥΕΘΑ και ηγέτης του εθνικιστικού, φιλοχουντκού κόμματος των ΑΝΕΛ Διαβάζουμε:

Αναφερόμενος στα θέματα του υπουργείου του, ο Πάνος Καμμένος αποκάλυψε ότι έχει συστήσει στο Πεντάγωνο ομάδα 80 στρατευσίμων (φαντάρων), οι οποίοι υπό την καθοδήγηση μόνιμων αξιωματικών παρακολουθούν τι γράφεται στα social media!

 
«Εχουμε δημιουργήσει ομάδες με στρατεύσιμους οι οποίοι ασχολούνται όχι μόνο με τον επίσημο Τύπο και τις τηλεοράσεις, αλλά και με μπλογκ ομάδων από διάφορες χώρες. Εχουμε δημιουργήσει μια ισχυρή βάση δεδομένων και από τα social media. Δηλαδή υπάρχει ομάδα που παρακολουθεί τα social media, ελληνικά και ξένα. Από social media κουρδικά βρίσκεις ειδήσεις πολύ ενδιαφέρουσες».
Παράλληλα προανήγγειλε τη δημιουργία, μέσα στο 2017, Υπηρεσίας Στρατιωτικών Πληροφοριών, «η οποία θα πάρει ένα μεγάλο κομμάτι από τον Ε’ Κλάδο της ΕΥΠ, με δράση και για την τρομοκρατία, ιδίως την εισαγόμενη».
Τι σημαίνουν όλα αυτά;
Παρά το γεγονός ότι ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος υποσχέθηκε ότι όλοι οι φαντάροι θα υπηρετούν στην παραμεθόριο στην πραγματικότητα 80 βύσματα των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ παίρνουν μετάθεση στο Πεντάγωνο με ειδικότητα ηλεκτρονικού χαφιέ.
Ναι του ηλεκτρονικού χαφιέ και μη σας κάνει εντύπωση.
Παρακολουθούν τα σαιτ και τα blog, ενώ χαφιεδίζουν και έχουν σπάσει το facebook.
Δεν το λέμε τυχαία..
Η πρώτη φορά που ενεργοποιούνται είναι για να βρουν το φαντάρο που συμμετείχε στον Αντιρατσιστικό Συλλαλητήριο το Μάρτη του 2016. 
Κατέβασαν τη φωτογραφία από τα blog και την έστειλαν νε επείγον-απόρρητο σήμα στις μονάδες πανελλαδικά για να αναγνωριστεί και να τιμωρηθεί με 40 μέρες φυλακή.
Η κατακραυγή και παρέμβαση του κινήματος περιόρισε την ποινή στις 2 μέρες κράτηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι στρατιώτες-χαφιέδες δεν λειτούργησαν ή η κυβέρνηση δεν χρησιμοποίησε αυτή πρώτη αυτές τις άθλιες, αυταρχικές μεθόδους.
Αυτό δεν σημαίνει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν στράφηκε κατασταλτικά στο Αντιρατσιστικό Κίνημα, θεωρώντας και αντιμετωπίζοντας τους αγωνιστές φαντάρους ως εσωτερικό εχθρό.
Όταν μάλιστα η κυβέρνηση των Τσίπρα-Καμμένου εντείνει τις σχέσεις της με τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής και συγκαλύπτει τις παρανομίες ακροδεξιών στελεχών όπως κανείς άλλος.
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να μείνουν μακριά από αυτή την άθλια, χαφιέδικη υπηρεσία.
Τους καλούμε να Αρνηθούν τη Μετάθεση αυτή του ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ!
Καλούμε τα κινήματα, όλους τους δημοκρατικούς φορείς, κάθε αγωνιστή και υπερασπιστή των λαικών ελευθεριών να απαιτήσει το κλείσιμο αυτής της άθλιας στρατιωτικής υπηρεσίας.
Για πρώτη φορά από την εποχή της Χούντας των Συνταγματαρχών, το κράτος διαρκούς έκτακτης ανάγκης του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού και ο Στρατός ΧΑΦΙΕΔΙΖΕΙ τους Φαντάρους και τους πολίτες.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου