.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Η φρεγάτα ΝΑΒΑΡΙΝΟ σε νατοϊκή άσκηση μαζί με τουρκικά πλοία

Στο Αιγαίο παίζεται η εθνικιστική παράσταση δύο άσπονδων εχθρών και καλά, του ελληνικού και του τουρκικού κράτους, που έχοντας επικεφαλής ακροδεξιές ηγεσίες,  βρίσκονται με το δάκτυλο στην σκανδάλη, οι ανεύθυνες και επικίνδυνες προκλήσεις του Καμμένου διαδέχονται αυτές του τουρκικού ΓΕΣ, απειλώντας τους λαούς με πολεμικό όλεθρο.


Ταυτόχρονα σπέρνουν την πολεμική απειλή για να απαιτήσουν εθνική ενότητα πίσω από το εθνικιστικό άρμα των ΑΝΕΛ, ενός χουντικού και πολεμοκάπηλου μορφώματος που δεν μπαίνει ούτε στη Βουλή, κρύβουν τα άγρια αντεργατικά Τσίπρα και Ερντογάν, ενώ κραυγάζουν οι μιζαδόροι δημοσιογράφοι και πολιτικοί για αγορά όπλων αξίας 10 δις δολ.
Την ίδια στιγμή,   το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας και της Τουρκίας συνεργάζεται μια χαρά στο πλαίσιο της δολοφονικής συμμαχίας, του ΝΑΤΟ. 

Η φρεγάτα ΝΑΒΑΡΙΝΟ συμμετέχει, από 5 έως 19 Φεβρουαρίου 2017, στην Επιχείρηση του ΝΑΤΟ “SEA GUΑRDIAN”, η οποία διεξάγεται στην ανατολική Μεσόγειο, με τη συμμετοχή πολεμικών πλοίων από την Ελλάδα, την Ιταλία και την Τουρκία.

 

Η Επιχείρηση “SEA GUΑRDIAN” αποτελεί την μετεξέλιξη της Επιχείρησης του ΝΑΤΟ “ACTIVE ENDEAVOUR”. 
Να θυμίσουμε ότι σκοπός τους είναι ο έλεγχος της Μεσογείου, η πολεμική προετοιμασία για επεμβάσεις όπως της Λιβύης όταν διέλυσαν τη χώρα για να αρπάξουν τα πετρέλαια και προκάλεσαν τα ποτάμια της προσφυγιάς που ακολούθως έπνιξαν στη Μεσόγειο.
Τώρα, εντείνουν όλοι μαζί τον πόλεμο κατά των προσφύγων μην τυχόν και έρθουν στην Ευρώπη.
Βλέπεις, στην Αφρική μπορούν να πηγαίνουν κατακλέβοντας οι πολυεθνικές, να εφορμούν οι Έλληνες Μισθοφόροι του Πολεμικού Ναυτικού πληρωμένοι διπλό μισθό, αλλά δεν μπορούν να μας έρχονται οι μετανάστες... 
Και όλα αυτά μπορούν να κάνουν οι  Έλληνες Στρατιωτικοί αγκαλιασμένοι  με τους Τούρκους συναδέλφους τους.                   
Αυτή είναι όμως η αδίστακτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αυτοί είναι οι Έλληνες Στρατιωτικοί και ο Στρατός τους.
ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 



πηγή: diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου