.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΚΚΕ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦOΡΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝ ΕΦΑΡΟΣΤΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

Πιστεύουμε ότι η παρακάτω ανακοίνωση αποτελεί την πραγματική ουσία της σχέσης του ΚΚΕ με το έθνος κράτος, το κατασταλτικό μηχανισμό και το βαθύ κράτος.
 
Στην περιφέρεια της Ηπείρου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος έχουν οργιάσει κατασταλτικά.
 
Υλοποιώντας όλα τα δόγματα άμυνας-ασφάλειας στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των ασύμμετρων απειλών έχουν επιβάλλει την ανάληψη από τον στρατό αστυνομικών καθηκόντων.
 
Θυμίζουμε την σχετική μας ανακοίνωση http://diktiospartakos.blogspot.gr
Οι φαντάροι παίρνουν μετάθεση στη Δίωξη Ναρκωτικών; Ο Στρατός αναλαμβάνει Αστυνομικά καθήκοντα

Αναδιαρθρώνοντας επομένως της αστυνομικές αρχές της περιοχής ουσιαστικά μετέτρεψαν τους φαντάρους σε Δίωξη Νρκωτικών και γέμισαν όλα τα γραφικά χωριουδάκια με τεθωρακισμένα Μ113.
 
 Μια φοβερά φθηνή, επικίνδυνη και μιλιταριστική πολιτική επιλογή.
 
Για όλα αυτά το ΚΚΕ δεν έχει βγάλει ούτε ανακοίνωση ενώ τις καταγγελίες μας τις απέκρυψαν τα εναλλακτικά σαιτ και ο υπόλοιπος τύπος.
 
Τώρα διαβάζουμε ότι αντιπροσωπεία του ΚΚΕ επισκέφτηκε το Αστυνομικό Μέγαρο των Ιωαννίνων, ενημερώθηκε για όλα αυτά αλλά και πάλι δεν βρήκε τίποτε να διαμαρτυρηθεί. 
Το μόνο θέμα που έθιξε η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ είναι γιατί δεν εφαρμόζεται η απόφαση του ΣτΕ για τους ένστολους. 
 
Θυμίζουμε όμως ότι αυτή η δικαστική απόφαση που προβλέπει ότι μόνο τα όργανα του Βαθέως Κράτους δε θα πρέπει να θιγούν από μνημονιακές περικοπές σε μισθούς-συντάξεις, ώστε δικαστές-ασφαλίτες-αστυνομικοί-χαφιέδες της ΕΥΠ-στρατιωτικοί  πρέπει να είναι ικανοποιημένοι ώστε να επιβάλλουν τα μέτρα στο εργατικό κίνημα και να λειτουργήσει το αστικό κράτος.    
 
Εδώ και καιρό και σε αυτή την επίσκεψη υποστηρίζει ότι πρέπει να εφαρμοστεί αυτή η άθλια δικαστική απόφαση.
 
Νομίζουμε ότι όλοι μπορούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας και να καταλάβουμε ποιος πραγματικά θέλει να συγκρουστεί με το κράτος του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.
ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Επίσκεψη κλιμακίου του ΚΚΕ,στο αστυνομικό μέγαροκαι περιορίζοντας τες

Πραγματοποιήθηκε περιοδεία κλιμακίου της Ε.Π. στην Περιφερειακή Διεύθυνση και την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων.Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ είχε συνάντηση με τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή υποστράτηγο κ. Κ. Σκουμα και τον ενημέρωσε για τις θέσεις του ΚΚΕ για τις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις και τις αρνητικές συνέπειες που θα έχει η ασκούμενη αντιλαϊκή πολιτική και στους ενστόλους όλων των...

κλάδων. Ο Περιφερειακός Διευθυντής ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ για την αναδιάρθρωση της αστυνομίας στα Γιάννενα, η οποία δεν έχει ακόμα αποκρυσταλλωθεί αφού αναμένεται Προεδρικό Διάταγμα, και ότι μπροστά στα οξυμένα προβλήματα του λαού συνιστά στους διοικητές τμημάτων και υπηρεσιών την αυτοσυγκράτηση, την ανθρώπινη και δημοκρατική συμπεριφορά και ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ για την επίσκεψη και την ενημέρωση. Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ είχε συνάντηση – συζήτηση με αντιπροσωπεία των Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Ηπείρου και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων με επικεφαλής τους προέδρους τους κκ Θ. Κολιοπάνο και Κ. Κίτσιο. 
 
ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
πηγή: diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου