.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Μέχρι πόσοι θα μπορούσαν να ήταν στο προχτεσινό συλλαλητήριο; (βίντεο)




Ζητήσαμε από σχετικούς με θέματα εκτίμησης αριθμού πλήθους, να δείξουν όλη την επιείκεια τους, αγνοώντας φυσικά εμπόδια, αυτοκίνητα ή άλλα οχήματα, την αραιότητα της συγκέντρωσης ιδιαίτερα στις παρυφές της, τα παιδάκια που πράγματι είχαν έρθει αρκετά κλπ,  και να μας πουν πόσα άτομα μπορούσαν να χωρέσουν στο χώρο που έγινε το συλλαλητήριο. 

Από όλη την Ελλάδα λοιπόν (υπήρχαν πούλμαν που είχαν φέρει κόσμο), από την Original 21, από του παλαίμαχους, από όλη την ΑΕΚ, από τους μικρασιάτες και τους πόντιους, από δημοτικούς πολιτευόμενους, και τέλος πάντων από όσους κάλεσαν στο συλλαλητήριο όπως ο Χάρης Τομπούλογλου με την... ευρεία επιρροή στη περιοχή, ο μέγιστος αριθμός που μπορούσε να συγκεντρωθεί με όλα τα μπόνους που προαναφέραμε, ήταν 2.040 άτομα!

Όλα τα υπόλοιπα νούμερα ανήκουν στο χώρο της φαντασίας, της υπερβολής και της προσπάθειας δημιουργίας εντυπώσεων. 

Για το λόγο αυτό ξανά αναδημοσιεύουμε το βίντεο από τον ιστότοπο e-kafeneio.gr της πόλης μας


    

2 σχόλια:

  1. Είναι ζήτημα κι αν οι μισοί από τα 1500 άτομα (σύμφωνα με τη δική μου μέτρηση) ήταν Φιλαδελφειώτες (που δεν ήταν).

    Με μια κουβέντα: σε πόλη με πληθυσμό περίπου 40.000 κατοίκων αυτοί που "διαδήλωσαν" ήταν καμιά 700αριά άτομα.

    Θρίαμβος λέμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Μάνο, μια μικρή παρατήρηση στην εύστοχη, κατά τα λοιπά, ανάρτηση...

    Αφ΄ενός ο κ. Τομπούλογλου και ο στενός συνεργάτης του δεν εκπροσωπούν ούτε πολύ περισσότερο εκφράζουν όλους τους Μικρασιάτες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας (για όλους τους λόγους που όλοι -λίγο πολύ- γνωρίζουμε) και αφ' ετέρου δεν είναι όλοι οι Μικρασιάτες υπέρ της κατασκευής αυτού του γηπέδου με όρους που θέλουν να επιβάλλουν με αθέμιτα μέσα (απειλές, ξυλοδαρμοί, βανδαλισμοί κλπ) οι χαρτζηλικωμένοι στρατοί που μόνο οπαδοί δεν είναι.

    Απεναντίας, οι περισσότεροι Μικρασιάτες αισθανόμαστε βαθιά προσβολή από την χρήση του ονόματος Αγιά Σοφιά ως brandname ενός επιχειρηματικού σχεδίου που δεν έχει άξονα την ΑΕΚ ή την αγάπη προς αυτήν, αλλά την εκμετάλλευση των οπαδών ως αγοραστική δύναμη στα μαγαζιά που θα ελέγχονται από διάφορες "παράγκες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή