.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Γεγονότα με ένταση σήμερα στο Νεκροταφείο, που οδήγησαν τον ενοικιαστή του κυλικείου στο αυτόφωρο, και προσωρινά κρατούμενους δυο Αντιδημάρχους! (φωτογραφίες)



Νέες επεισοδιακές εξελίξεις είχαμε σήμερα στο Δημοτικό Νεκροταφείο. Τα γεγονότα ξεκίνησαν από χτες, όταν ο Δήμος έκοψε το ρεύμα του κυλικείου που νοικιάζει γνωστός επιχειρηματίας της πόλης. Αιτία σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το γεγονός ότι δεν έχουν πληρωθεί ενοίκια στο Δήμο για σχεδόν δυόμισι χρόνια, αλλά και ότι το ρεύμα που χρησιμοποιούσε το κυλικείο ήταν από ρολόι που χρεώνεται στο Δήμο!

Σήμερα ο επιχειρηματίας προσπάθησε να λειτουργήσει το κυλικείο, με αποτέλεσμα μετά από αντεγκλήσεις με Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, να συλληφθεί. Με τη σειρά του υπέβαλλε μηνύσεις σε βάρος των Αντιδημάρχων Βαγγέλη Κουμαριανού και Μιχάλη Λάλου οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν. Ο μεν πρώτος ως έχων τη δικηγορική ιδιότητα δεν κρατήθηκε, ο δε δεύτερος κρατήθηκε για κάποιο διάστημα μέχρι να διευκρινιστεί ότι ενεργούσε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, και δεν απείλησε ούτε άσκησε βία κατά κανενός.

Οι εξελίξεις οδήγησαν πολύ κόσμο στο Αστυνομικό τμήμα για συμπαράσταση στους δυο Αντιδημάρχους! Παρόντες ήταν πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι, όλοι της πλειοψηφίας, Αντιδήμαρχοι και φυσικά ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος.

Το θέμα δεν έχει λήξει καθώς η υπόθεση αναπόφευκτα πλέον, οδηγείται στα δικαστήρια.
Η εικόνα που δίνεται από τη νέα Δημοτική Αρχή, είναι, πως είναι αποφασισμένη να συγκρουστεί με όλα τα κακώς κείμενα. Στο πλαίσιο αυτό δημιουργήθηκαν και τα σημερινά γεγονότα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου