.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Aποσπάσματα από τη συνέντευξη της Δημάρχου στην Εφημερίδα "Δικέφαλος"



Η συμπαθής κατά τα λοιπά Δήμαρχος της πόλης, έδωσε συνέντευξη στην αθλητική εφημερίδα «Δικέφαλος». Μια συνέντευξη περιβόλι… Ας δούμε μερικά αποσπάσματα της.


Τη ρωτά η εφημερίδα «Πιστεύετε πως το γήπεδο θα βοηθήσει και στην ανάπλαση του Άλσους;» Κι εκείνη ανάμεσα σε άλλα απαντά βρίσκοντας ασήκωτο το ποσό των 150.000 ευρώ για τη συντήρηση του ανά έτος!
«…Είναι ίσως από τους μεγαλύτερους πνεύμονες πρασίνου της Αττικής και προσπαθούμε να το διατηρήσουμε σε έναν αξιοπρεπή βαθμό για τον επισκέπτη, κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο. Μπορώ να σας πω ότι ενδεικτικά το ετήσιο κόστος συντήρησης του ανέρχεται σε άνω των 150.000 ευρώ. Κοινός στόχος του Δήμου και της ΑΕΚ είναι να γίνει ένας υπέροχος χώρος αναψυχής και ψυχαγωγίας».

Σε άλλη ερώτηση, θέλω να πιστεύω από άγνοια και από το γεγονός ότι αρνείται να συμβουλευτεί τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, Νομική και Τεχνική, απαντά πως, «…Πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα γιατί σε ότι έχουμε δει ως τώρα τηρούνται όλοι οι πολεοδομικοί και περιβαλλοντικοί όροι…».   


Στη συνέχεια ρωτιέται, «Οι δημότες πως βλέπουν την ανέγερση του γηπέδου; Τι σχόλια ακούτε;» κι εκείνη απαντά, «Το 90% των δημοτών όχι απλά θέλουν να γίνει, αλλά αδημονούν για την εκτέλεσή του. Κατάλαβαν πως αυτά τα δέκα χρόνια που έχει λείψει η ΑΕΚ από εδώ, ερήμωσε η πόλη τους… Ακόμη και το 10% που μένει... τώρα δηλώνουν υπέρ…»

Στην ερώτηση «Ποια ήταν η πρώτη σας εντύπωση όταν είδατε τα σχέδια της «Αγιά Σοφιάς;» απάντησε…
 «Μόλις το είδα, αντίκρισα το όραμα. Μια εικόνα αναγέννησης και δημιουργίας, αφού υπάρχει η προσφυγιά, η ιστορία και ο ξεριζωμός. Είναι τόσο καλά μελετημένο, τόσο ευρωπαϊκό, που μοιάζει με διαμάντι. Έχει μουσείο, χαμάμ, παραδοσιακό κουρείο... είναι ένα στολίδι, ένα κόσμημα. Δεν είναι ένα απλό γήπεδο. Εγώ τρελάθηκα, γιατί είναι κάτι ξεχωριστό. Καλώς εχόντων των πραγμάτων και αν ισχύουν όσα ακούσαμε, από τον Μάρτιο θα μπουν και οι μπουλντόζες».

Υπάρχει και μια ερώτηση με απάντηση που έχει… ιδιαίτερο ενδιαφέρον, την οποία θα σχολιάσω σε ξεχωριστή ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου