.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Φύσηξε αέρας στα πανιά του υποψήφιου Δημάρχου κ. Απόστολου Κόντου…(φωτογραφίες)



Τουλάχιστον εντυπωσιακή σε όγκο μπορεί να χαρακτηριστεί η ιδρυτική εκδήλωση του συνδυασμού «Ζούμε μαζί» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Απόστολο Κόντο. Το εσωτερικό του Κανάκη γέμισε ασφυκτικά με όρθιους και καθιστούς και είχε αρκετό ακόμη κόσμο απέξω. 

Θα αναφερθούμε στους παρόντες αναφέροντας αυτούς που έπεσαν στην αντίληψη μας και τους αναγνωρίσαμε κιόλας. Ξεχωρίζοντας τους ανάμεσα σε ντόπιους, και προσωπικότητες που θέλησαν να τιμήσουν με την παρουσία τους την προσπάθεια του κ. Απόστολου Κόντου.

Φυσικά παρών ήταν ο πρώην Δήμαρχος αδελφός του κ. Α. Κόντου, Σταύρος, ο οποίος πήρε και το μικρόφωνο για να δηλώσει την υποστήριξη στην προσπάθεια του αδελφού του.

Ένα κομμάτι σημαντικών στελεχών που ακόμη ανήκουν στην παράταξη της Δημάρχου και φαίνεται πως θα… ακρωτηριάσει. Εκτός από τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Μπόβο που ήταν αναμενόμενο να δούμε, εμφανίστηκαν ταυτόχρονα οι κ.κ. Παπακώστας Πρόεδρος του ΔΣ. Παπανικολάου Αντιδήμαρχος και Παΐδας επίσης Αντιδήμαρχος. Παρών ήταν και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κ. Καλόστος. Η Πρόεδρος της Κοινότητας Φιλαδέλφειας κ. Δήμητρα Δερμανούτσου. Ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κουφόπουλος, η κ. Δήμητρα Νικολοπούλου η οποία στις εκλογές που πέρασαν ήταν υποψήφια με τον κ. Χ. Τομπούλογλου.

Η κ. Νίκη Τρυπιά και ο σύζυγος της κ. Ζαχαρίας Αλεξάνδρου. Πράγμα που σημαίνει πως ο γιος τους αυτή τη φορά θα πρέπει να αναμένουμε να είναι υποψήφιος με τον κ. Κόντο. Είδαμε τον κ. Γκίκα πρώην υποψήφιο Δήμαρχο Νέας Χαλκηδήνας. Τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Μπιλικαΐδη, τον κ. Γιαννακουδάκη, τον κ. Κάρνο, τον κ. Κουρή και ασφαλώς ήταν πολλοί άλλοι που δε θυμόμαστε ή δεν αναγνωρίσαμε.

Ανακοίνωσε επίσης τους πρώτους 15 υποψήφιους του συνδυασμού του. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν ο πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Ν. Χαλκηδόνας κ. Ζησιμάτος, που το όνομα του αναφέρθηκε πρώτο με ότι σημαίνει αυτό. Ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος γιατρός κ. Ντάτσης ήταν το δεύτερο όνομα. Και εκείνος που τράβηξε την προσοχή ήταν ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας Μπίγαλης. 

Από αθλητικές προσωπικότητες αναγνωρίσαμε τους Μίμη Παπαϊωάννου, Χρήστο Αρδίζογλου, Γιώργο Τρόντζο, Μίμη Δομάζο, Αντώνη Αντωνιάδη, Τάκη Οικονομόπουλο, Αριστείδη Καμάρα, Τάκη Κορωναίο και αρκετούς άλλους μπασκετμπολίστες της εποχής που μεσουρανούσε ο Απόστολος Κόντος.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε εκτενώς στα τοπικά προβλήματα και φυσικά έκανε αναφορά στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ. Επανέλαβε την ήδη γνωστή θέση του πως είναι υπέρ του γηπέδου, αλλά προσωπικά τη θεωρώ αντιφατική αν την άκουσα σωστά.





Ο κ. Α. Κόντος με την κ. Νίκη Τρυπιά

















1 σχόλιο:

  1. Οφειλόμενη διευκρίνιση προς άρση κάθε αδικίας ή παρεξήγησης…

    Μετά επικοινωνία μου με τον κ. Α. Κόντο οφείλω να διευκρινίσω για την αποκατάσταση της αλήθειας, ότι η τοποθέτηση του στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ, δεν ήταν αντιφατική. Κι αυτό γιατί αναφέρθηκε πως είναι σύμφωνος στην αρχική ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

    Μανώλης Καμπούρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή