Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Ψεκάστε - σκουπίστε - τελειώσατε...



"Σύσκεψη στην Aegean για την «Αγιά Σοφιά»

Το απόγευμα της Παρασκευής (13/12) έχει προγραμματιστεί στα γραφεία της Aegean σύσκεψη μεταξύ των Μελισσανίδη, Ανδριόπουλου και Κυρατσού με θέμα που αφορά το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Διαβάστε λεπτομέρειες του ρεπορτάζ.


Συντονισμένες είναι οι κινήσεις που γίνονται από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τους στενούς του συνεργάτες σε ό,τι αφορά το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Οι διαδικασίες προχωρούν, παρά το γεγονός ότι δεν δημοσιοποιούνται τα πάντα, με τον «Τίγρη» να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που έχει τοποθετήσει σε σημαντικά πόστα του πρότζεκτ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την Παρασκευή στα γραφεία της Aegean θα γίνει νέα σύσκεψη στην οποία θα παρευρεθεί ο Μελισσανίδης καθώς και οι Θανάσης Κυρατσούς και Δημήτρης Ανδριόπουλος. Οι πηγές αναφέρουν ότι οι δύο τελευταίοι θα ενημερώσουν τον ισχυρό άντρα της «Ένωσης» ότι οι προμελέτες για την «Αγιά Σοφιά» έχουν εγκριθεί από όλους τους φορείς και πλέον περνάμε στη φάση της έγκρισης των κυρίως μελετών του έργου. 

Όπως φαίνεται οι εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου δεν σταματούν, κάτι που έχει ζητήσει πολλές φορές ο ίδιος ο Μελισσανίδης από τους συνεργάτες του."

πηγή: aekvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου