Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Και τυπικά Ι.Χ. το νέο γήπεδο της ΑΕΚ



Το παραχωρητήριο με το οποίο παραχωρήθηκε το οικόπεδο για χρήση στην ΑΕΚ, τώρα εκχωρείται στην ιδιωτική Ανώνυμη Εταιρία «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.». Πιο πρακτικά σημαίνει ότι ως ανώνυμη εταιρία, οι μετοχές της θα μπορούν να μεταβιβάζονται σε όποιον λάχει… 


 Έτσι κάποια στιγμή μπορεί οι οπαδοί της ΑΕΚ να δουν ότι το έργο δεν… είναι βιώσιμο και εμφανίζεται π.χ. η εταιρία  D-Marine Investments Holding BV. Παρεμπιπτόντως είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος του επιχειρηματικού σχήματος που ξεπουλήσαμε τον Αστέρα Βουλιαγμένης. Εντελώς συμπτωματικά επίσης είναι θυγατρική του Τουρκικού ομίλου Dogus που ήδη έχει γίνει κάτοχος με τον... πατριωτικό όμιλο Λάτση των μεγαλύτερων μαρίνων της Ελληνικής επικράτειας. Τόσο σύντομα και απλά ιδιωτικοποιούνται τα πάντα. 

Στην περίπτωση του γηπέδου της ΑΕΚ, έχουμε τον ανύπαρκτο στην κοινωνική πολιτική Περιφερειάρχη Σγουρό, να χρηματοδοτεί με μόνο 25.000.000 ευρουδάκια την κατασκευή του γηπέδου το οποίο θα εκμεταλλεύονται ιδιώτες!  



«Με το πόδι στο... γκάζι η Ερασιτεχνική για το γήπεδο!


Στη σημερινή (10/12) ενημέρωση που έγινε στα μέλη της Ερασιτεχνικής για το θέμα της εκχώρησης του παραχωρητηρίου στην «Δικέφαλος 1924», αποφασίστηκε να μην χαθεί καθόλου χρόνος.

Στο πλευρό του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος θέλει να «τρέχουν» οι εξελίξεις για το θέμα του γηπέδου, τάσσεται απόλυτα η Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Στη σημερινή εημέρωση που έγινε στα μέλη της, αποφασίστηκε να οριστεί όσο πιο άμεσα γίνεται η Γ.Σ. στην οποία θα ψηφιστεί νόμιμη εκχώρηση του παραχωρητηρίου από το σωματείο προς την «Δικέφαλος 1924 ΑΕ».

Αυτό που θα πρέπει να γίνει είναι να ψηφιστεί η εκχώρηση από τα 3/4 των μελών της Ερασιτεχνικής για να είναι νόμιμη και να μην μπορεί να αμφισβητηθεί. Βέβαια, είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθούν στον ίδιο χώρο περίπου 10.000 μέλη για να ψηφίσουν. Γι' αυτό εξετάστηκαν διάφορες λύσεις για το πως μπορεί να διεξαχθεί γρήγορα η διαδικασία.»

Πηγή: aekvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου