.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Άγρια επεισόδια στο Αιγάλεω πριν από το ματς με την ΑΕΚ

Μάχες οπαδών σώμα με σώμα

Πολύ σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν από τη σέντρα του αγώνα της ΑΕΚ με το Αιγάλεω (15:00) για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Συγκεκριμένα, οπαδοί των δύο ομάδων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του «Στ. Μαυροθαλασσίτης» και πέταξαν καρέκλες, φωτοβολίδες και ό,τι άλλα αντικείμενα είχαν στη διάθεσή τους με την «μάχη» να κορυφώνεται σε βιαιοπραγίες σώμα με σώμα. Η αστυνομία καθυστέρησε να κάνει την εμφάνισή της στο γήπεδο και τελευταία στιγμή προσπάθησε να ελέγξει την κατάσταση.

Τα επεισόδια έγιναν ακόμα πιο έντονα ιδιαίτερα μπροστά από το πέταλο, όπου βρίσκονταν οι οπαδοί του Αιγάλεω, ενώ εκπρόσωποι των δύο διοικήσεων προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα και καταφέρουν να πάρουν το «οκ» της αστυνομίας, έστω και για καθυστερημένη έναρξη της αναμέτρησης.

Η αστυνομία για αρκετή ώρα δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, την ώρα που ακόμη στο γήπεδο βρίσκονταν οπαδοί και σπασμένα καθίσματα στον αγωνιστικό χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο βρισκόταν περίπου 2.500 οπαδοί της ΑΕΚ και άλλοι 1.000 του Αιγάλεω, ενώ το ματς τελικά ξεκίνησε με περίπου μισή ώρα καθυστέρηση.

Newsroom ΔΟΛ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου