.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Άλλαι μεν βουλαί μελών, άλλα δε ηγεσία κελεύει...

H υποψηφιότητα Βουδούρη (ξανα)προκαλεί τριγμούς στον ΣΥΡΙΖΑ

Νέο θρίλερ σε εξέλιξη

Μετά τη διευθέτηση του ζητήματος που προέκυψε με την υποψηφιότητα Καρυπίδη, στο επίκεντρο των εσωτερικών αντιδράσεων στον ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει το θέμα Βουδούρη. Η ηγεσία εμφανίζεται αποφασισμένη να στηρίξει την υποψηφιότητά του για την Πελοπόννησο, κόντρα σε εκείνους που τον απορρίπτουν ως «μνημονιακό», άποψη που συμμερίζονται οι Νομαρχιακές της Πελοποννήσου.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες θέλουν τον κ. Βουδούρη, ιδιαίτερα ενοχλημένο, να θέτει θέμα παραίτησης από την υποψηφιότητα, αν δεν δηλωθεί ξεκάθαρα στήριξη στο πρόσωπό του.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει η εφημερίδα Τα Νέα, το βράδυ της Κυριακής, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία, δηλαδή τη φυσική έδρα του κ. Βουδούρη, ακούστηκαν βαριές κουβέντες, παρουσία του γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Βίτσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη του κόμματος ζήτησαν να αποσυρθεί η υποψηφιότητα με επιχειρήματα του τύπου «πώς γίνεται να μας ζητάτε να στηρίξουμε ένα πρόσωπο που είχε αποδοκιμαστεί δημοσίως από αγανακτισμένους στην πλατεία της Καλαμάτας, όταν συνόδευε τον Γιάννη Στουρνάρα και μας έλεγαν τι καλό είναι το Μνημόνιο;».

Κατά τη διάρκεια της τεταμένης συνεδρίασης, ο γραμματέας του κόμματος προσπάθησε να πείσει τα μέλη της Νομαρχιακής να μη γίνει ψηφοφορία -αντίθετα με ό,τι έκανε δηλαδή στην περίπτωση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας-, καθώς τα μηνύματα από νωρίς ήταν πως η Νομαρχιακή Μεσσηνίας, όπως και η Νομαρχιακή Κορίνθου, θα απέρριπτε την πρόταση για τον Οδυσσέα Βουδούρη.

Όπως αναφέρουν πηγές από την Πελοπόννησο, η Νομαρχιακή Μεσσηνίας τάχθηκε με συντριπτική πλειοψηφία κατά της υποψηφιότητας Βουδούρη, ενώ υπό παραίτηση βρίσκεται η Νομαρχιακή Κορινθίας.

Το σίριαλ με την υποψηφιότητα που ένωσε κομμάτια της πλειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ με τη μειοψηφία της Αριστερής Πλατφόρμας θα έχει και συνέχεια, καθώς σήμερα, Δευτέρα, αναμένεται να συνεδριάσει η Νομαρχιακή Αρκαδίας.

Τελεσίγραφο Βουδούρη;
 
Εν μέσω του έκρυθμου αυτου κλίματος, ο Οδυσσέας Βουδούρης προειδοποιεί με παραίτηση από την υποψηφιότητα.

Σύμφωνα πληροφορίες που δημοσιεύει το real.gr, ο κ. Βουδούρης έχει διαμηνύσει στην Κουμουνδούρου ότι αν δεν λάβει σαφή στήριξη από τις Νομαρχιακές θα προχωρήσει σε παραίτηση.

Δεδομένων των αντιδράσεων που υπάρχουν για την υποψηφιότητά του τόσο σε τοπικό, όσο και σε κεντρικό επίπεδο, όλα δείχνουν ότι ένα ακόμη θρίλερ σε σχέση με τις υποψηφιότητες βρίσκεται σε εξέλιξη στον ΣΥΡΙΖΑ...

Newsroom ΔΟΛ

πηγή:  in.gr

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου