Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Γεωργαμλής αντί Τομπούλογλου με εντολή Μελισσανίδη!

Ο Λύσανδρoς Γεωργαμλής θα είναι ο αντικαταστάτης του  Χάρη Τομπούλογλου ως επικεφαλής στην παράταξη που θέτει υποψηφιότητα για το δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας.

Αρχικά ο Γεωργαμλής αρνήθηκε ευγενικά στον Τομπόλογλου την πρόταση που του έκανε ο τελευταίος, αλλά το θέμα λύθηκε έπειτα από παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίοδη, ο οποίος παρότρυνε τον παλιό παίκτη της ΑΕΚ να ηγηθεί της παράταξης.


Η εξέλιξη αυτή δίδεται σε αποκλειστικότητα από την ιστοσελίδα μας, μετά την γνωστοποίηση της παραίτησης του Χάρη Τομπούλογλου από  την ηγεσία της παράταξης λόγω της περιπέτειάς του με το νόμο για τη μίζα στο νοσοκομείο παίδων.

Στην παράταξη του Λύσανδρου Γεωργαμλή, πλέον, αναμένεται να εισέλθουν κι άλλες μεγάλες φυσιογνωμίες της Ένωσης, όπως ο Στέλιος Μανωλάς και ο Θωμάς Μαύρος, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν μέχρι και για μεταγραφή του Μιχάλη Παυλή από την παράταξη του Αράπογλου!

πηγή:  kontranews.gr

3 σχόλια:

  1. Σιγά μην ασχολήθηκε ο Μελισσανίδης με τον κοκο. Ένας άνθρωπος του Μελισσανίδη που έχει επαφές με το ποδοσφαιρικό τμήμα ακόμα κατεβαίνει στις εκλογές και αυτός ανήκει σε άλλον συνδυασμο!

    Μην ακούτε τις μπαρούφες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΤΙΓΡΗΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΣΕ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ? ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ? ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο! ολοι οι ογκολιθοι της πολιτικης ζωης σ ενα ψηφοδελτιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή