Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Πανικοβλήθηκε και άρχισε τα τηλέφωνα ...συμπαράστασης στην ΑΕΚ η Δούρου!

Η Ρένα Δούρου σε κατάσταση ...πανικού προσπαθούσε όλο το βράδυ της Παρασκευής να μαζέψει την ανυπόστατη άποψή της για το γήπεδο της ΑΕΚ. Άρχισε τα τηλέφωνα και ενόχλησε ακόμα και ποδοσφαιριστές (!) τονίζοντας ότι στόχος της ήταν ο Σγουρός!


Η Ρένα Δούρου αντιλήφθηκε από την πρώτη στιγμή το γεγονός ότι με την απολύτως λανθασμένη προσέγγισή της στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ, έκανε ...πατάτα τόσο για την ίδια όσο και για τον ΣΥΡΙΖΑ με αποτέλεσμα να προσπαθεί να ισιώσει την κατάσταση. Η υποψήφια Περιφερειάρχης μετά τη δημοσιοποίηση της ραδιοφωνικής της συνέντευξης και την έκταση που πήρε η ...ανυπόστατη άποψή της άρχισε τα τηλέφωνα προκειμένου να έρθει σε επαφή με λυτούς και δεμένους στην ΑΕΚ και να ανασκευάσει τις δηλώσεις της, οι οποίες όμως, είναι ηχογραφημένες.
Η Δούρου προσπάθησε να επικοινωνήσει με ανθρώπους που έχουν σχέση με το Δήμο Φιλαδέλφειας και πρόσκεινται στην ΑΕΚ ενώ μέσα στον πανικό της πήρε μεταμεσονύχτια και πρώην ποδοσφαιριστές στους οποίους τόνιζε -σε ένα εκτός τόπου και χρόνου ...σόλο- την επιθυμία της να επιστρέψει η Ένωση στη Νέα Φιλαδέλφεια! Όπως τόνισε η ίδια ο στόχος της αιχμηρής της τοποθέτησης απέναντι στην ΑΕΚ, δεν ήταν ο ίδιος ο Σύλλογος αλλά ο απερχόμενος Περιφερειάρχης, με τους ανθρώπους που βρίσκονταν στην άλλη άκρη της γραμμής να μένουν ...παγωτό από την ένταση της πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ η οποία προσπαθούσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα στο βωμό των επερχόμενων εκλογών.

Βέβαια, η συγκεκριμένη ιστορία είναι απλή και δεν  απαιτεί λύση πυρηνικής εξίσωσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ ενοχλείται από την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ, το έχει επικοινωνήσει αρκετές φορές και από τη συγκεκριμένη εμπάθεια της παράταξης πηγάζει και η επίθεση της Ρένας Δούρου, η οποία προσπαθεί να το μαζέψει...

Πηγή: aekvoice.gr
Η Ρένα Δούρου σε κατάσταση ...πανικού προσπαθούσε όλο το βράδυ της Παρασκευής να μαζέψει την ανυπόστατη άποψή της για το γήπεδο της ΑΕΚ. Άρχισε τα τηλέφωνα και ενόχλησε ακόμα και ποδοσφαιριστές (!) τονίζοντας ότι στόχος της ήταν ο Σγουρός! - See more at: http://www.aekvoice.gr/football/item/47311-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B5%CE%BA-%CE%B7-%CE%B4%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%85#sthash.iRpSSEeL.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου