.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Στο γραφείο του Στουρνάρα προς υπογραφή, βρίσκεται η νομοθετική ρύθμιση

o enwsi.gr σας αποκάλυψε χθες το πρωί, για την πρώτη και πολλή σημαντική υπογραφή που μπήκε για την νομοθετική ρύθμιση. Τις τελευταίες μέρες βρισκόταν στα χέρια του Υπουργού ΠΕΚΑ Γιάννη Μανιάτη  ο οποίος ήταν ο πρώτος που έβαλε την «σφραγίδα» του.


Όπως έχετε διαβάσει τις τελευταίες μέρες, χρειάζονται ακόμα τρεις υπογραφές για να πάρει «σάρκα και οστά» το όνειρο όλων των φίλων της ΑΕΚ. Για να φτάσει στην Bουλή η νομοθετική ρύθμιση πάντως, πρέπει να εγκριθεί από τέσσερα αρμόδια υπουργεία. Κάτι που φαίνεται ότι θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επόμενος που θα την υπογράψει αναμένεται να είναι ο Γιάνννης Στουρνάραας. Άλλωστε καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η ρύθμιση βρίσκεται ήδη στο γραφείο του Υπουργού Οικονομικών. Και θα είναι ο δεύτερος που θα προχωρήσει την διαδικασία. Θυμίζουμε ότι οι άλλοι δύο Υπουργοί που καλούνται να υπογράψουν είναι ο Υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.

Με τις τέσσερις αυτές υπογραφές η ρύθμιση θα γίνει νόμος και θα πάει στην Βουλή προς ψήφιση. Έτσι  η ΑΕΚ θα μπορεί να προχωρήσει χωρίς ιδιαίτερη καθυστέρηση το μεγάλο πρότζεκτ της κατασκευής του γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια.
 
ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

πηγή: enwsi.gr

2 σχόλια:

  1. είναι λιγάκι αστείοι οι δημοσιογράφοι των αθλητικών σάιτ κι εφημερίδων και πρέπει να θεωρούν ότι όλοι οι αναγνώστες τους είναι και χαζοί. Οι τέσσερις υπογραφές δεν το καθιστούν νόμο προφανώς, αλλά νομοσχέδιο. Μετά πρέπει να αποφασίσει η βουλή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το είδα κι εγώ. Και δεν είναι το μόνο από αυτά που γράφουν και περιέχουν σε αρκετές περιπτώσεις τουλάχιστον ανακρίβειες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή