Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Κυκλοφόρησε διακήρυξη η «Δύναμη Πολιτών» που περιλαμβάνει τους προγραμματικούς στόχους της

Ξεκίνησαν εξορμήσεις τα στελέχη της "Δύναμης Πολιτών" μοιράζοντας το πρώτο τους έντυπο, με σύνθημα "Ελπίδα Αλλαγής Δύναμη Ανατροπής Στην πόλη", το οποίο έχετε την ευκαιρία να δείτε και να διαβάσετε παρακάτω.




3 σχόλια:

  1. ΚΟΥΡΕΑΣ ΤΗΣ ΣΕΒΙΛΛΗΣ19 Μαρτίου 2014 στις 11:21 π.μ.

    ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 1000;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει ρε Αρη. Ξέρουμε πόσο κομμουνισταράς είσαι. Φόρα και κάνα άλλο χρώμα πουκάμισο. Σαν τραγουδιστής σε ταβέρνα είσαι στη φωτό. Νέο παιδί τι το θες το φοτοσοπ και μάλιστα κακό φοτοσοπ. Τράτζικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα αυτά θα μπορούσε να τα γράψει το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες!!! Πού είναι η αριστερά, ρε παιδιά, που θέλει να τα βάλει με τα μνημόνια; Ποια αυτοδιοίκηση; Εδώ μιλάμε για τοπικό κράτος, για δήμους σε επιτροπεία που δεν μπορούν να κάνουν τίποτα χωρίς την έγκριση της τρόικα; Το πρόβλημα των δήμων είναι ότι είναι αναποτελεσματικοί και κυριαρχεί η αδιαφάνεια; Θα πείτε κάτι για τις απολύσεις στους δήμους, τις ελαστικές σχέσεις εργασίας που επιβάλλουν τα ΕΣΠΑ, τη φορομπηξία, την πλήρη υποταγή στα επιχειρηματικά συμφέροντα, τη λειτουργία τους με βάση τους νόμους της ανταποδοτικότητας, του ανταγωνισμού, του κέρδους; Γλώσσα άνευρη, χωρίς πολιτικό πρόσημο, γλώσσα που τα χωράει όλα και τίποτα!!! Γλώσσα χωρίς δεσμεύσεις, γλώσσα που δεν έχει μυρωδιά κινήματος και κυρίως γλώσσα καθεστωτική, εκλογικίστικη! Τόσα χρόνια, στο δήμο μας, πολλές παρατάξεις που δεν ήταν αριστερές κι ούτε ισχυρίζονταν ότι ήταν αριστερές, έχουν γράψει τέτοιες γενικούρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή