Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Ο... επιτυχημένος περιφερειάρχης κ. Σγουρός και οι επιτυχίες του σε αριθμούς!

Το συνολικό πρόγραμμα των έργων που προβλέπονταν στον προϋπολογισμό του 2013 ήταν 665,0 εκατ. ευρώ. Από αυτά, τα 213,0 θα ήταν από ίδιους πόρους της Περιφέρειας. Ο απολογισμός δείχνει ότι από αυτά τιμολογήθηκαν εντέλει ολόκληρο το 2013 έργα συνολικού ύψους 28,9 εκατ. ευρώ. Πληρώθηκαν δε έργα συνολικού ύψους 26,9 εκατ. ευρώ. Δηλαδή εκτελέστηκε το 12,50% των προϋπολογισμένων έργων.


...

Στο ίδιο διάστημα καμιά αναπτυξιακή πρωτοβουλία. Αντιμετωπίστηκε η αναπτυξιακή πολιτική ως πάρεργο. Η ενίσχυση της καινοτομίας, των πρωτοβουλιών των νέων, η ενθάρρυνση των ΜΜΕ δεν υπήρξε στις επιλογές. Έτσι το πλεόνασμα μετατράπηκε σε αναπτυξιακό έλλειμμα και δράμα για την Αττική. Υπήρχαν όμως 20,0 εκατ. ευρώ για το γήπεδο της ΑΕΚ και 7,0 εκατ. ευρώ για το γήπεδο του ΠΑΟ. Για να ενισχυθούν οι αγαστές σχέσεις με τα πολυποίκιλα συμφέροντα, ενώ δεκάδες ΜΚΟ ανέλαβαν το έργο της κοινωφελούς εργασίας.

Τα αποσπάσματα είναι από άρθρο του κ. Νίκου Γαλανού Περιφερειακού  Συμβούλου Αττικής και δημοσιεύτηκαν στην "Αυγή". Μπορείτε να το διαβάσετε ολόκληρο πατώντας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου