Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ο "Φυλαρούχας" από το flogasport.net ξαναχτυπά...

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

18 Μαρ 2014

 

 28 Δεκεμβρίου 2013. Τότε έμαθες τι πάει να γίνει στο δήμο Νέας Φιλαδέλφειας. Διάβασες φυλαρούχα, ήξερες τι να περιμένεις. Είπαμε, είσαι φωτισμένος. Και μιλάω πολύ σοβαρά. Ιδού…

Ο Φυλαρούχας αποκαλύπτει...

«Έγκλημα και τιμωρία. Καταδικάστηκε πριν καλά-καλά δικαστεί ο Τομπούλογλου. Τον ξήλωσαν από παντού. Και στην παράταξη  για το  δήμο Νέας Φιλαδέλφειας. Τον κάνουνε …σουβλάκι. Τον δήμαρχο».

Αυτά, σου έλεγα.

Λύσανδρος Γεωργαμλής. Ο άνθρωπος που διαδέχτηκε  τον «μιζαδόρο» Χάρη Τομπούλογλου στην ηγεσία της παράταξης «Καλημέρα όμορφη πόλη» που κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές.

Έχει δικό του σουβλατζίδικο. Ο Γεωργαμλής, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Γι’ αυτό σου είπα ότι θα τον κάνουν σουβλάκι τον δήμαρχο. Έστω κι αν προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, μπήκε επικεφαλής σε παράταξη της ΝΔ. Λόγω Μελισσανίδη. 

Το έψαξα το θέμα. Που διάβασα στο kontranews.gr για την εντολή του Μελισσανίδη στον Λύσανδρο. Και όχι μόνο το επιβεβαίωσα, αλλά έμαθα και ένα ακόμα πιο καυτό παρασκήνιο στην υπόθεση. Βάστα.

Τι είπε ο Μελισσανίδης στο Λύσανδρο; Αυτό θα σου αποκαλύψω. Ο παλιός παίχτης της ΑΕΚ, δεν έβλεπε με καλό μάτι να πάει για δήμαρχος.  Για να μην τον λερώσει ο λεκές της μίζας. Του Χάρη.

Με το δικό του στυλ. Και κάπως πιο λαϊκά. Ξέρεις τώρα. Τον πήρε τηλέφωνο και του είπε «θα τους πηδήξουμε, αγόρι μου, μην φοβάσαι τίποτα, μπες επικεφαλής». Και θα γίνεις δήμαρχος. Μέσα.

Υπάρχει αιτία. Κάποιοι λένε ότι ο Μελισσανίδης δεν ασχολείται με τις δημοτικές εκλογές στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ναι, για κάνα μπάμια τον περάσανε, να αφήνει τα πράματα στο έλεός τους. Που χαζεύει, τον ουρανό.

Προσωπική του υπόθεση. Οι εκλογές στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και ο νέος δήμαρχος. Θέλει και μυαλό, δηλαδή; Ή, θα πρέπει να τα μαθαίνει πάντα ο φυλαρούχας για να τα ξερνάει στο ξέπλυμα. Οσμίζεται τις τρικλοποδιές. Για το νέο γήπεδο. Την Αγιά Σοφιά.

Αδύνατον. Δεν θέλω να το πιστέψω αυτό που μου σφύριξαν. Και δε νομίζω ότι ισχύει, διότι δεν κατάφερα να το επιβεβαιώσω. Ο Μελισσανίδης, λέει, προωθεί τον Πηρούνια. Ναι, τον παλιό πρόεδρο του Εθνικού.

Εμπόδιο. Του Γεωργαμλή και των υπολοίπων. Ο Πηρούνιας. Τι δουλειά έχει αυτός μαζί με φυσιογνωμίες, όπως ο Θωμάς Μαύρος και ο Στέλιος Μανωλάς; Επειδή ξέρει πώς να ρίχνει ομάδες; Μπα, άστο καλλίτερα...

Κλώτσησε, όπως ο Γεωργαμλής. Που όταν του είπε ο Τομπούλογλου να τον αντικαταστήσει στην ηγεσία της παράταξης, του αρνήθηκε ευγενικά. Πριν, όμως, παρέμβει ο Μελισσανίδης. Για τον Μιχάλη Παυλή, ομιλώ…

Πήγε με την παράταξη του Αράπογλου. Ο Παυλής. Τώρα, ο Γεωργαμλής τον θέλει στον δικό του συνδυασμό. Δεν τον έχει πείσει ακόμη. Και δεν θα το κάνει αυτός, αλλά εκείνος που έπεισε και τον ίδιο. Με ένα τηλέφωνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου