Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Ο κ. Οικονόμου Μαυροδής-Χρήστος* εκπρόσωπος τύπου και υποψήφιος με το "Ζούμε Μαζί" εξηγεί γιατί με τον Απόστολο Κόντο



Αγαπητές συνδημότισσες
Αγαπητοί συνδημότες

Η ενασχόληση με τα κοινά του τόπου, αποτελούσε ανέκαθεν μια από τις πιο σημαντικές δραστηριότητες του ανθρώπου, διότι αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά μιας ανεπτυγμένης κοινωνίας. 

Περπατώντας κανείς σε όλα τα μήκη και πλάτη της πόλης μας θα δει αρκετά προβλήματα τα οποία επισκιάζουν την ομορφιά κάθε γειτονιάς και συνοικίας. Γεννήθηκα και ζω 24 χρόνια σε αυτή τη πόλη και πραγματικά τη νοιάζομαι. Θέλω να περπατάω και να βλέπω καθαρούς δρόμους, καθαρούς δημόσιους χώρους και το κυριότερο χαμογελαστούς ανθρώπους, που όταν θα τους αντικρίζεις να μη συναντάς δυσαρέσκεια και προβληματισμό, παρά μόνο εγκαρδιότητα και ικανοποίηση.

Την ευκαιρία να ικανοποιήσω αυτή την προσδοκίαμου την έδωσε ο Απόστολος Κόντος  με την πρόταση να συμπορευτώ μαζί του στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Όταν με κάλεσε και μου είπε το όνομα του συνδυασμού, οφείλω να ομολογήσω ότι  πιο ταιριαστό όνομα συνδυασμού δεν θα μπορούσε να βρει από το ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.

Ζούμε μαζί σημαίνει ότι ζούμε όλοι μαζί χωρίς διακρίσεις και αντιπαλότητες. Σημαίνει ότι όλοι δουλεύουμε για το κοινό καλό του τόπου μας. Μακριά από λαϊκισμούς και παλαιοκομματικές νοοτροπίες, κοινοποιώ την υποψηφιότητα μου ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος μαζί με το Ζούμε Μαζί του Απόστολου Κόντου.

Μέσα σε ρεαλιστικά πλαίσια και με καινοτόμες ιδέες, θέλω να κάνω το καλύτερο που μπορώ για να ξαναγίνει η πόλη μας το διαμάντι της Αττικής. Η γενιά μου είναι έτοιμη να αναλάβει τα ηνία και να οδηγήσει τον τόπο μας μπροστά. Ζητάω την ψήφο σας με γνώμονα το καλό της πόλη μας και όχι για τοπροσωπικό συμφέρον. 

Δεν θέλω να υποσχεθώ, ούτε να χαϊδεύω αυτιά με προτάσεις που θα μείνουν ανεκπλήρωτες. Θέλω απλά να μπορώ να μιλάω με το συμπολίτη μου και την επόμενη ημέρα χωρίς δυσπιστία, παρά μόνο με εμπιστοσύνη. Κάτι που και ο ίδιος ο Απόστολος Κόντος έχει σαν προτεραιότητα.

Μαζί με τον Απόστολο Κόντο για μια νέα, σύγχρονη πόλη που θα είναι προσιτή και φιλική στο δημότη.

Με εκτίμηση

*Οικονόμου Μαυροδής-Χρήστος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας με το Ζούμε Μαζί 
Πτυχιούχος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου