Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Έτοιμο για το επόμενο βήμα το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο. Η Δήμαρχος ενημέρωσε πως είναι αποφασισμένη να παραχωρήσει χώρο. (φωτογραφίες από τη χτεσινή ανοιχτή συνέλευση)



Λίγο πριν την έναρξη της Ανοιχτής Λαϊκής Συνέλευσης, η Δήμαρχος επικοινώνησε μαζί τους και ενημέρωσε για την απόφαση της να παραχωρήσει χώρο.
Συγκεκριμένα είπε ότι συνεργάζεται με τη Νομική υπηρεσία του Δήμου ώστε να βρεθεί τρόπος, για να μη συνεχιστεί η διαδικασία του διαγωνισμού για την ενοικίαση του χώρου που προτάθηκε. Αλλά έχει χώρο διαθέσιμο στο ίδιο τετράγωνο αντίστοιχης έκτασης, που μπορεί να λειτουργήσει εκεί.

Εκείνο που δεν είπε όμως, είναι ότι ο χώρος αυτός είναι παραχωρημένος με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου στους «Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας». Οι οποίοι έχουν εκεί, αποθηκευμένα υλικά που χρειάζονται για την αποστολή τους. Τα οποία φυσικά δε θα έχουν που να τα πάνε…

Προφανώς δεν υπάρχει περίπτωση, αν αυτή είναι η… επιδίωξη, να έρθουν σε σύγκρουση οι μεν με τους δε. Και γι΄ αυτό καλό είναι η Δήμαρχος να φροντίσει να απεμπλέξει από το διαγωνισμό, τον αναξιοποίητο χώρο που έχει προτείνει η «Λαϊκή Συνέλευση».

Παράλληλα ζήτησε και έχει προγραμματιστεί νέα συνάντηση με τη «Λαϊκή Συνέλευση» τη Δευτέρα, για να προσδιορίσει οριστικά το χώρο που θα παραχωρήσει ο Δήμος.

















2 σχόλια:

  1. Ιωάννα Ν.Τζαβάρα (Juanita La Quejica)10 Απριλίου 2014 στις 2:13 μ.μ.

    Με το τοπικό νοσοκομείο και το ΙΚΑ της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας θύματα της ... "κρίσης", η πρωτοβουλία για δημιουργία κοινωνικού ιατρείου, μόνο βοήθεια θα μπορούσε να προσφέρει στην Πόλη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ο δήμαρχος της «αριστεράς» Σ. Κόντος με αντιδήμαρχο κοινωνικών υπηρεσιών την κα Ρούλα Κοσμά έκλεινε τα δημοτικά ιατρεία πού ήταν όλοι αυτοί ρε παιδιά; Μήπως ήταν μαζί με αυτούς που ζητωγραύγαζαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή