.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Από τα συγχαρητήρια της UEFA …δημοτικός σύμβουλος!


Αντιγράφω από τη στήλη REVOLUTION του aekvoice.gr


Από τα συγχαρητήρια της UEFA που απέσπασε ως εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Γιώργος Κωνσταντινίδης στην ...πολιτική σκηνή της τοπικής αυτοδιοίκησης.


Στην παραγοντική του καριέρα μπορεί να μην τα κατάφερε. Αρχικά ως υπάλληλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός –της οποίας οπαδός είναι από μικρό παιδί- και στη συνέχεια ως εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ειδικά στην τελευταία η παρουσία του είχε αρκετά μεγάλη δόση σουρεαλισμού.

Κοντραρίστηκε με άλλους υπαλλήλους επειδή δεν τους χώνευε λόγω διαφορετικής οπαδικής προτίμησης (οι άλλοι υπάλληλοι ήταν ΑΕΚ), διατυμπάνιζε ότι η UEFA έδινε ...συγχαρητήρια στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ λίγους μήνες πριν την χαρακτηρίσει ως παράδειγμα προς αποφυγή, όντας το απόλυτο στήριγμα του αξέχαστου Σταύρου Αδαμίδη κατά τη διάρκεια της προεδρίας του.
Ωστόσο ο Γιώργος Κωνσταντινίδης δεν το έβαλε κάτω. Συνεχίζει και στην πολιτική. Ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στου Παπάγου. Η συνταγή της επιτυχίας είναι εξασφαλισμένη και δε μένει από το να εφαρμοστεί για μία ακόμα φορά.

Πηγή: aekvoice.gr

Από τα συγχαρητήρια της UEFA που απέσπασε ως εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Γιώργος Κωνσταντινίδης στην ...πολιτική σκηνή της τοπικής αυτοδιοίκησης. - See more at: http://www.aekvoice.gr/revolution/item/47938-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%B3%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-uefa-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%8D%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82#sthash.UVu6oJBM.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου