Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Νέες... ιδέες - νέοι πολιτικοί...


Στο Δήμο Μαραθώνα υποψήφιος και τελικά εκλεγείς Δήμαρχος από τον πρώτο γύρο, ήταν ο γνωστός από την τηλεόραση κυρίως, Ηλίας Ψινάκης.

Τον είχα ακούσει πρόσφατα σε μια εκπομπή που τον παρουσίαζε, να απαντά στην ερώτηση για το περιεχόμενο του προγράμματος του, ότι δε χρειάζεται! Και ότι εκείνος δεν κάνει συγκεντρώσεις, δεν κάνει τίποτα εκτός από το να έχει την πόρτα του σπιτιού του ανοιχτή, και να έρχεται ο κόσμος να κουβεντιάζει μαζί του.

Έτσι χωρίς πρόγραμμα και καμιά δέσμευση, εκλέχτηκε Δήμαρχος και μάλιστα από τον πρώτο γύρο! Δεν έχει καμιά σημασία που σε κανένα δεν είπε ότι σύντομα ο Δήμος θα συμβάλλει αποφασιστικά στην εκχώρηση των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο Σχοινιά, σε εταιρία συμφερόντων Λάτση. Ούτε όσα θα ακολουθήσουν στις καλύτερες παραλίες της περιοχής του Δήμου…


Αναδημοσιεύω από το in.gr
 
Δήμαρχος από τον α' γύρο Ηλ.Ψινάκης: Νίκησε ο Μαραθώνας

Δήμαρχος Μαραθώνα εξελέγη από τον α' γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών ο Ηλίας Ψινάκης. Στη δήλωσή του τονίζει ότι «δεν υπάρχουν νικητές ή ηττημένοι», πως «νίκησε ο Μαραθώνας» και ότι «ο αντίπαλος μας είναι τα προβλήματα του Δήμου που μόνο όλοι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε».

Ο κ. Ψινάκης ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, τους πολίτες του Δήμου Μαραθώνα και ιδιαίτερα τη νεολαία «που με βοήθησε να γίνει αυτή η ανατροπή».

«O Μαραθώνας είναι σαν την Ελλάδα. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Αλλάζουμε την Ελλάδα, ξεκινώντας από το Μαραθώνα» τόνισε.

Newsroom ΔΟΛ

 πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου