.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Τα όργανα της Παιδικής χαράς την οποία εγκαινιάζει η Δήμαρχος σήμερα στο Κάτω Κουκλάκι είναι μεταχειρισμένα!!! (φωτογραφίες)

Ο τοίχος πάνω στον οποίο τοποθετήθηκε είναι εμφανώς παμπάλαιος... χωρίς να πηγαίνουν πίσω τα σίδερα που ήδη έχουν σκουριάσει
Χτες βράδυ γράψαμε εδώ σχετικά με την Παιδική χαρά, που σύμφωνα με την πλάκα που ήδη είχε εντοιχιστεί τουλάχιστον από χτες, σήμερα θα εγκαινιαστεί από τη Δήμαρχο. Επισκεφτήκαμε νωρίς το πρωί το χώρο. Η διαπίστωση είναι πως δεν υπάρχει σχεδόν τίποτε καινούριο!!!



Δε γνωρίζω αν ο Δήμος χρεώνεται ως καινούρια τα όργανα της Παιδικής χαράς. Δε μπορώ όμως και να φανταστώ πως μπορεί να τα αγοράσει μεταχειρισμένα. Δεν καταλαβαίνω επίσης, πως μπορεί να κάνει εγκαίνια και να εντοιχίζει πλάκες η Δήμαρχος για κάτι που είναι πολύ παλιό!

Μια βόλτα έκανα, και εντόπισα του κόσμου τα ζητήματα...
Αρχίζω την καταγραφή με τα όργανα.

Εμφανίζεται το χρώμα που είχε πριν



Δε μπήκαν στον κόπο να βάλουν λάστιχο καινούριο ή έστω να το βγάλουν



Χρωματισμένα ξανά...






Διαφορετικών διαστάσεων ξύλα



Η μπλε είναι μεταχειρισμένη και χρωματισμένη και με χρωματισμένους τους κρίκους. Η άλλη είναι καινούρια και στο ξύλο και στους κρίκους





2 σχόλια:

  1. ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ!
    ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ!
    ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΔΑΣΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενα ειναι σιγουρο οτι η μαρμαρινη πλακα ειναι καινουργια,οσο για την κατασκευη της να ειναι καλα τα μαρμαραδικα στο νεκροταφειο,οπως και τα λουλουδια σε αλλη περιπτωση.καλα δεν ντραπηκε που μιλησε για εγκαινια?ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΝΩΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΕΣ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή