Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Τέτοιος χαμός για ένα δήμαρχο;

Μα τέτοιος χαμός για την εκλογή δημάρχου; Τόσο σημαντικό ρόλο παίζει, όταν μπροστάρης στην προσπάθεια ανέγερσης είναι ο πανίσχυρος Δημήτρης Μελισσανίδης;


Μήπως όλο αυτό το πανηγυράκι που έχει στηθεί έχει άλλες σκοπιμότητες, μακριά από το γήπεδο της ΑΕΚ; Ξεχνάμε μήπως ότι ο μισθός μας έχει φτάσει στα 300 ευρώ και δεν έχουμε τα απαραίτητα για να φροντίσουμε την οικογένειά μας;





Δυστυχώς γράφοντας τέτοια κείμενα προκαλούνται παρεξηγήσεις, ο καθένας τα ερμηνεύει όπως θέλει, αλλά ο κάθε αρθρογράφος είναι υπεύθυνος για όσα γράφει, όχι για όσα καταλαβαίνει ο άλλος (εξηγούμαι για μην… παρεξηγούμαι)!

Δεν μπορείς να κατηγορήσεις κανέναν, όποια και να είναι τα ιδεολογικά σου πιστεύω για την επιλογή του στην κάλπη. Είναι τόσο φασιστικό όσο οι… φασίστες!

Ο καθένας αντιλαμβάνεται με διαφορετικό τρόπο το καλύτερο μέλλον. Είναι αδύνατον να υπάρχει ζωντανός οργανισμός που να μην επιθυμεί καλύτερη συνθήκες ζωής.

Αυτό που οφείλουμε να κοιτάξουμε είναι το διπλανό μας. Να συμπαρασταθούμε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει, όπως το ίδιο οφείλει να πράξει και εκείνος. Η κρίση είναι ανθρωπιστική πρωτίστως και ύστερα οικονομική.

Γιατί όμως τα γράφω όλα αυτά και τι σχέση έχουν με την ΑΕΚ; Για να καταλάβουμε επιτέλους πως κανείς δεν αγάπησε αυτή την ομάδα για τους τίτλους, τις επιρροές της στα κέντρα εξουσίας, την επίδειξη ισχύος απέναντι στον ανίσχυρο. Γιατί η ΑΕΚ δεν ήταν ΠΟΤΕ και δεν θα γίνει ΠΟΤΕ τέτοιο σωματείο. Παραδοσιακά το DNA του ΑΕΚτζή περιελάμβανε μια πιο… κουλτουριζέ νοοτροπία, με έντονη φιλελεύθερη ιδεολογική σκέψη λόγω του ξεριζωμού και των όσων έζησαν κάποτε κάποιοι συνάνθρωποί μας…

Επίσης, δεν είχε καμία εμπλοκή με μικροπολιτικά συμφέροντα. Η Δούρου τάσσεται λένε κατά του γηπέδου (που ίσως και να ισχύει). Ο Σγουρός τι έκανε τόσα χρόνια για την ΑΕΚ; Τώρα θυμήθηκε πως η Φιλαδέλφεια έχει ανάγκη το γήπεδο;

Στο δήμο Νέας Φιλαδέλφειας που ήταν τόσα χρόνια εκείνοι που σήμερα κόπτονται για το καλό της ΑΕΚ; Κάποιοι μάλιστα από δαύτους, έκαναν και… ύπουλη ζημιά στην ομάδα!
Συμπέρασμα; Ας μην βάζει κανείς υποψήφιος ως σημαία την ΑΕΚ γιατί πολύ απλά εκτίθεται και προκαλεί εκνευρισμό στον ταλαιπωρημένο λαό. Αυτός ο σύλλογος είναι τόσο μεγάλος που δεν έχει ανάγκη κανέναν τους για να μεγαλουργήσει!

Αν ο Μελισσανίδης θέλει να το φτιάξει θα το φτιάξει! Τέλος! Όλα τα άλλα είναι φαιδρότητες και προπαγανδιστικά παιχνίδια υπέρ ή κατά του εκάστοτε υποψήφιου!

Βασίλης Αντωνίου, aek-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου