Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Λύσσανδρος Γεωργαμλής: «Θέλουμε το γήπεδο στην Φιλαδέλφεια χωρίς αλλά»

Ο υποψήφιος δήμαρχος για την Νέα Φιλαδέλφεια Λύσανδρος Γεωργαμλής μίλησε για το γήπεδο της ΑΕΚ στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra fm τονίζοντας θέλει να γίνει οπωσδήποτε το γήπεδο στα πάτρια εδάφη.

Διαβάστε αναλυτικά:

Για το αν το θέμα του γηπέδου έπαιξε ρόλο στην εκλογική αναμέτρηση;

«Αυτό που θέλω να πω επίσημα και ξεκάθαρα ήταν ίσως πολλοί δεν το είχαν καταλάβει γιατί δεν έδωσα εγώ μεγαλύτερη έμφαση. Γιατί πόσο μεγαλύτερη να δώσω όταν εγώ είμαι επικεφαλής, ο Θωμάς Μαύρος, ο Νίκος ο Σταθόπουλος, ο Γιάννης ο Αϊβάζης που έπαιξε τρία χρόνια χάντμπολ στην ΑΕΚ. Πόσο μεγαλύτερη έμφαση να δώσω στο ότι εμείς θέλουμε το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Απλά ήμασταν ο μοναδικός συνδυασμός που δεν είχε πει κι αλλά πράγματα. Ότι θέλουμε το γήπεδο, αλλά… Όχι ότι δεν θα κοιτάξουμε το συμφέρον της πόλης. Αλλά απ” όσα είχε πει ο κύριος Μελισσανίδης για το γήπεδο, δεν ήταν τίποτα εναντίον της πόλης. Ισα, ίσα που είπε ότι θα κάνει πράγματα για να βελτιωθεί η κατάσταση της πόλης όπως η επιχειρηματικότητα, νέες θέσεις εργασίας.

Για το αν ο Μελισσανίδης παρακολούθησε από κοντά την εκλογική μάχη του Δήμου:

Δεν γνωριζόμαστε τώρα. Είκοσι-είκοσι δύο χρόνια που έχω κάνει καριέρα γνωριζόμαστε από τον χώρο μας. Ολοι ενδιαφέρονταν για το τι θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά δε νομίζω ότι παρακολούθησε από πολύ στενά την μάχη της εκλογής.

πηγή:  aek-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου