Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ποιοι υποψήφιοι Δήμαρχοι παρέστησαν στην εκδήλωση του υποψήφιου με το Σγουρό, Ηλία Ατματζίδη

Μελισσανίδης: "Το γήπεδο θα γίνει, ο κόσμος να χαλάσει"

Με αφορμή την εκδήλωση του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Ένωσης, Ηλία Ατματζίδη, o Δημήτρης Μελισσανίδης έστειλε το δικό του μήνυμα για το γήπεδο της ΑΕΚ. Ατματζίδης: "Κίνητρο για εμένα το γήπεδο"


Συγκεκριμένα ο ισχυρός άντρας της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το παρών στην εκδήλωση του Ηλία Ατματζίδη μαζί με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Νίκο Στράτο. Στο πλευρό του παλαίμαχου γκολκίπερ της ΑΕΚ και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Γεωργαμλής, Κόντος, Αποστολάκη και Αράπογλου. 

Τον Ηλία Ατματζίδη τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση πρώην συμπαίκτες του αλλά και άλλοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ όπως οι: Κωστής, Σεραφείδης, Σαραφέσκος, Κοπιτσής, Μανωλάς, Μαύρος, Μιχαηλίδης, Νεστορίδης, Κασάπης και Στυλιανόπουλος.

Την παράσταση όμως έκλεψε ο ισχυρός άνδρας του δικεφάλου ο οποίος με μια δήλωση στον δημοσιογράφο, γνωστό για τα φιλοαεκτζήδικα συναισθήματα του Κώστα Χαρδαβέλλα, προκάλεσε ενθουσιασμό στον κόσμο που βρισκόταν στην εκδήλωση. Συγκεκριμένα, ο κος Χαρδαβέλας πήρε το μικρόφωνο για να προλογίσει τον Ηλία Ατματζίδη και στο τέλος πέταξε και την "βόμβα": «Ο πρόεδρος μου είπε, πως ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, το γήπεδο θα γίνει».
 
Ατματζίδης: "Κίνητρο για εμένα το γήπεδο"
Στα της εκδήλωσης, ο Ηλίας Ατματζίδης αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους ο ίδιος πήρε την απόφαση να συμμετέχει ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Σγουρού.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Εδώ και χρόνια παρατηρώ τον θετικό και αξιόλογο αγώνα που κάνει στην Περιφέρεια ο κ. Σγουρός. Μου άρεσε η ιδέα να προσφέρω και εγώ ό,τι μπορώ, να συμμετέχω σε αυτήν την προσπάθεια. Ένα επιπλέον κίνητρο για μένα ήταν η καλή πρόθεση του κ. Σγουρού να βοηθήσει ώστε να πραγματοποιηθεί το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Συμμετέχω, λοιπόν, και ζητώ από όλους σας να με στηρίξετε σε αυτόν τον αγώνα που θα κάνω».

πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου