.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Ομαλά ξεκίνησε η ψηφοφορία



Όλα σε όλα τα εκλογικά τμήματα, εξελίσσονται ομαλά από το πρωί. Υπάρχει το γνωστό πρόβλημα με τις εφορευτικές επιτροπές που απουσιάζουν πολλά μέλη τους. Αυτό το βράδυ εφόσον δεν καλυφτεί θα επιβραδύνει σημαντικά στην καταμέτρηση.

Από όλα τα τμήματα που γύρισα, σε δυο συνάντησα κάποια μικροπροβλήματα που όμως λύθηκαν γρήγορα. Στο 4ο Δημοτικό, ο Διοικητής όπως μας είπε ο αστυνομικός, είχε δώσει εντολή να κλειδώσουν την κάτω πόρτα που εξυπηρετεί  τους μισούς ψηφοφόρους. Έτσι έκαναν όσοι πήγαν πρωί τον κύκλο για να μπουν από τη Λαχανά! Σχετικές είναι οι φωτογραφίες που αναρτώ.

Σε ένα τμήμα δε του 1ου Γυμνάσιου τα μέλη της εφορευτικής ετοίμαζαν το πακέτο με τα ψηφοδέλτια, βάζοντας ένα του ίδιου συνδυασμού πάντα μπροστά. Όταν επισημάνθηκε στη δικαστικό διορθώθηκε αμέσως.

Υπήρχαν επίσης σχολεία όπως το 4ο Δημοτικό στα οποία δεν είχαν αναρτηθεί οι αφίσες με τις πληροφορίες για τα εκλογικά τμήματα.
Μακάρι αυτά ή τέτοιας σημασίας να είναι όλα τα προβλήματα μέχρι να τελειώσει η μέρα.

Εκείνο που βρίσκω σκόπιμο να σημειώσω, είναι ότι υπερήλικες και άτομα με κινητικά προβλήματα δυσκολεύονται να ανέβουν και να κατέβουν, πολλές φορές ψάχνοντας, έναν ή και δύο ορόφους από τα σκαλιά σε σχολεία που δεν έχουν ασανσέρ!
O αστυνομικός ξεκλειδώνει την πόρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου