.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Σημαντική –και- για την ΑΕΚ η εκλογή «Κόκου» στη Ν.Φ.

Κανένας Βασιλόπουλος δεν έχει το ανάστημα να σηκώσει μπαϊράκι απέναντι στην ΑΕΚ και στην εξέλιξη της Νέας Φιλαδέλφειας, ωστόσο είναι σημαντική για την «Ένωση» η εκλογή του Γεωργαμλή προκειμένου να έχει τον Δήμο σύμμαχο και όχι αντίπαλο.



Ο Γιώργος Αράπογλου που ήταν το φαβορί στην εκλογική αναμέτρηση της Νέας Φιλαδέλφειας έμεινε εκτός δεύτερης Κυριακής και πλέον τα πάντα θα κριθούν στη μονομαχία του Λύσανδρου Γεωργαμλή με τον Άρη Βασιλόπουλο. Η συγκεκριμένη μονομαχία έχει αρκετά μεγάλη σημασία και για την ΑΕΚ, καθώς ο Βασιλόπουλος αντιπροσωπεύει τον μοναδικό πόλο που ΔΕΝ συμφωνεί με το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ σχέδιο του γηπέδου της ΑΕΚ, το οποίο είναι έτοιμο προς υλοποίηση.
Αντίθετα, ο Γεωργαμλής, προέρχεται από τα σπλάχνα του Συλλόγου, με μακρόχρονη παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας, είναι απολύτως θετικός στην κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στην περιοχή, ενώ ήταν από τους λίγους που είχε ψηφίσει θετικά και στο σχέδιο Γρανίτσα. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει ενδιαφέρον με την ΑΕΚ η οποία μετράει ...φίλους στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε καμία περίπτωση κανένας Βασιλόπουλος και κανένας τοπικός ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν το ανάστημα να σηκώσουν μπαϊράκι απέναντι στο μέγεθος ΑΕΚ και στην προοπτική του γηπέδου που θα αλλάξει εμπορικά και κοινωνικά ολόκληρη τη Νέα Φιλαδέλφεια, ωστόσο δεν είναι το ιδανικότερο να έχει κόντρα τον Δήμαρχο η «Ένωση» σε μία περιοχή που της ανήκει και την οποία αναδεικνύει από τη δεκαετία του '30.

πηγή:  aekvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου