.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Συγκέντρωση - παρέμβαση στις εκλογές της "Original 21"



Η "Original 21" πραγματοποιεί συγκέντρωση την Παρασκευή στην πόλη μας, μπροστά από το γήπεδο της ΑΕΚ. Καλεί τους Ενωσίτες και τους Φιλαδελφειώτες για να ρίξουν ψήφο υπέρ της «Αγιάς Σοφιάς». Δηλαδή υπέρ ενός επιχειρηματικού σχεδίου και όχι μιας ιδέας... Υπέρ ενός σχεδίου που χωρίς επιφυλάξεις υποστηρίζεται και υπηρετείται από συγκεκριμένα πολιτικά κόμματα και παρατάξεις...

Στο υστερόγραφο ισχυρίζονται πως δεν έχουν σκοπό να διαφημίσουν ή δυσφημίσουν καμία πολιτική παράταξη, και κανέναν υποψήφιο δήμαρχο ή περιφερειάρχη.

Εννοείται πως καλό και χρήσιμο είναι, όλοι όσοι θέλουν να εκφράσουν τη διαμαρτυρία ή την υποστήριξη τους σε οτιδήποτε πιστεύουν, να μπορούν να το κάνουν ελεύθερα. Αλλά όταν αυτό γίνεται μιάμιση μέρα πριν τις εκλογές, αντικειμενικά τοποθετούνται υπέρ συγκεκριμένων επιλογών. Ακόμη και χωρίς να είναι απαραίτητο κάποιος να σχετίζεται με την πολιτική, ή όσο πολιτικά αφελής κι αν είναι, δεν υπάρχει περίπτωση να μη το καταλαβαίνει…

Συνεπώς πρόκειται για ευθεία πολιτική παρέμβαση στις δημοτικές και  περιφερειακές εκλογές, και έμμεση στις ευρωεκλογές, υπέρ συγκεκριμένων πολιτικών πλευρών και υποψήφιων. Αυτών που υποστηρίζουν το σχέδιο Μελισσανίδη χωρίς αλλά... Διαφορετικά θα πραγματοποιούσαν τη συγκέντρωση τους μετά την Κυριακή.

Αβίαστα κάποιος μπορεί να αποδώσει στους εμπνευστές και τους οργανωτές της εκδήλωσης, ταύτιση ή σαφή υποστήριξη υπέρ των κ.κ. Γεωργαμλή και Σγουρού, και ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι δικαίωμα τους, ή να μπορεί να τους αμφισβητήσει οποιοσδήποτε το επίσης δικαίωμα να μην το ομολογούν.
Για να μη δουλευόμαστε όμως, η συγκέντρωση τους είναι τόσο ανεξάρτητη, όσο ανεξάρτητοι ισχυρίζονται πως είναι και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ
 
Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η συγκέντρωση πραγματοποιείται, μια μόλις ώρα πριν τη συγκέντρωση του Άρη Βασιλόπουλου και της «Δύναμης Πολιτών». Αντικειμενικά η παρουσία φανατικών οπαδών από όλη την Αττική,  λειτουργεί ως προσπάθεια τρομοκράτησης των πολιτών.

Δικαίωμα καθενός είναι να συμπαρατάσσεται με όποιον θέλει, είτε αυτός είναι επιχειρηματίας, είτε παράταξη ή κόμμα, είτε ομάδα ή άλλη οντότητα. Αλλά θα είχε μεγάλη αξία οι οπαδοί της ΑΕΚ, στην προκειμένη περίπτωση η “Original 21”, να έπαιρναν θέση για την επέκταση του γηπέδου μέσα στο άλσος. Για τα 24 στρέμματα από αυτό, που πρόκειται να τσιμεντοποιηθούν και να παραδοθούν προς εκμετάλλευση από τον ιδιοκτήτη του γηπέδου. Για να λειτουργήσουν επιχειρήσεις που δε θα φέρνουν κέρδη στην ομάδα για την οποία ενδιαφέρονται, αλλά στον επιχειρηματία που θα τις εκμεταλλεύεται…

Αν μπορούσαν να ζητήσουν γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια που δε θα χτίζεται κατά παρέκκλιση των νόμων και του παραχωρητηρίου, κανείς δε θα μπορούσε να αμφισβητήσει προθέσεις. Αλλά όποιος κι αν είναι πρόεδρος, ότι και να λέει για το γήπεδο, ότι και να κάνει, συμφωνούν αδιαμαρτύρητα. Σεβαστές φυσικά οι επιλογές, αλλά και οι απέξω σχηματίζουμε μια εικόνα…

Σε κάθε περίπτωση μπροστά μας είναι η Κυριακή των εκλογών. Είμαι βέβαιος ότι οι δημότες θα… εκτιμήσουν δεόντως τις ποικιλότροπες "υποδείξεις" που μας γίνονται, και θα απαντήσουν αναλόγως!

Έτσι κι αλλιώς όμως, το μόνο που τελειώνει την Κυριακή είναι οι εκλογές…





Ολόκληρη η ανακοίνωση της “Original 21” έχει ως εξής:


Την ώρα που η χώρα χορεύει στον ρυθμό των εκλογών, εμείς στήνουμε την δική μας κάλπη στην Νέα Φιλαδέλφεια και κάνουμε κάλεσμα σε όλο τον κόσμο της ΑΕΚ ανεξαρτήτου πολιτικής ταυτότητας καθώς και στους πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας την Παρασκευή 23/5 στις 19:00 μπροστά στο πρώην γήπεδο της ΑΕΚ για να ρίξουμε την δική μας ψήφο υπέρ της «Αγιας Σοφιάς».

Αδερφέ Ενωσίτη, είδες πριν 11 χρόνια το γήπεδο σύμβολο του συλλόγου μας να γκρεμίζεται και να θάβονται κάτω από τα χαλάσματά του οι πιο όμορφες αναμνήσεις μας.

Αδερφέ Ενωσίτη, είδες από τότε πολλούς να υπόσχονται , να τάζουν , να τάσσονται υπερ ή «υπερ» και να σπεκουλάρουν σχετικά με την ανέγερσή του.

Αδερφέ Ενωσίτη, από τότε είδες και συνεχίζεις να βλέπεις μόνο μπάζα.

Αδερφέ Ενωσίτη, από τότε είδες την ομάδα μας να διαλύεται και να σέρνεται σε όλες τις αλάνες της ΑΤΤΙΚΗΣ παρακαλώντας σε πολλές περιπτώσεις ομάδες γειτονιάς να της παραχωρήσουν γήπεδο για να αγωνιστεί.

Αδερφέ Ενωσίτη, ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ότι υπάρχει πλέον σοβαρό σχέδιο και σοβαρή προοπτική να τελειώσει το μαρτύριό μας.

Αδερφέ Ενωσίτη, ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ότι όλοι είμαστε ενωμένοι για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα και είμαστε δίπλα στην διοίκηση της ομάδας μας όχι για να «πιάσουμε καμιά δουλίτσα στις επιχειρήσεις του προέδρου» ούτε για να κάνουμε τους πορτιέρηδες στις θύρες του γηπέδου «ετσι για κανα μεροκάματο μωρέ» , αλλά γιατί βλέπουμε ότι θέλει και μπορεί να πραγματοποιήσει τον πόθο όλων μας και να ξαναχτίσει το ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.

ORIGINAL 21

ΥΓ. Επειδή σκοπός μας δεν είναι ούτε να διαφημίσουμε αλλά ούτε και να δυσφημίσουμε καμία πολιτική παράταξη και κανέναν υποψήφιο δήμαρχο ή περιφερειάρχη, ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ πως πρέπει και θα προστατέψουμε την συγκέντρωσή μας από οποιαδήποτε πιθανά έκτροπα και οποιαδήποτε πιθανή εμπλοκή πολιτικών συμφερόντων.

1 σχόλιο:

  1. ΑΕΚΤΖΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ? ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΕΣ Ο ΚΑΜΑΡΙΚΟΚΟΓΕΡΟΧΑΡΟΥΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή