.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Νέα Συγκέντρωση για το Ρυθμιστικό, την Παρασκευή 20/6 στις 19.00 Για να μπορέσουμε επιτέλους να συζητήσουμε!

Με μια κίνηση που αφήνει "μπουκάλα" σήμερα τα "ΜΑΤ¨" του ιδιωτικού στρατού στην Πλατεία Πατριάρχου, το Συντονιστικό Κατοίκων Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας μεταφέρει για αύριο την εκδήλωση - συζήτηση των κατοίκων, για τους κινδύνους από το νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας. 

Να δούμε τώρα πόσοι "αλλοδαποί" από την Αττική θα μαζευτούν, και τι μεταξύ τους θα πουν...
 
Μπορεί να μην κόβει πολύ σε μερικούς... αλλά που θα πάει, κάποια στιγμή θα καταλάβουν αυτοί που κινούν τα νήματα, ότι ο επίσημος πολιτικός κόσμος μπορεί να είναι σύμμαχος τους ή ανύπαρκτος για ακόμη μια φορά, αλλά υπάρχει ποτάμι που ότι και να γίνει, δε γυρίζει πίσω...


Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης
 
 
Το Συντονιστικό Κατοίκων Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και γύρω περιοχών, ανακοινώνει ότι η αποψινή ανοιχτή συζήτηση για το Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας, που είχαμε καλέσει από τις 12/6, αναβάλλεται.
 
Χθες θέσαμε ένα ερώτημα: θα επιβληθούν οι όροι του διαλόγου ή θα επικρατήσει άνευ διαλόγου αυτός που φωνάζει δυνατότερα;
 
Κρίνουμε ότι η αντισυγκέντρωση που κάλεσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ δεν διαμορφώνει τους απαιτούμενους όρους για την πραγματοποίηση της συζήτησης.
 
Καλούμε τον κόσμο της περιοχής σε ανοιχτή συζήτηση για το Νέο Ρυθμιστικό, την Παρασκευή 20/6 στις 19.00, στην πλατεία Πατριάρχου, θεωρώντας καθήκον μας να συζητάμε για τα ζητήματα της πόλης μας.

Συντονιστικό Κατοίκων Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και γύρω περιοχών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου