Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Επιδοτούν τους νεκροθάφτες μας

Αν ανοίξετε το παρακάτω λινκ (ΕΔΩ) και κάνετε κλικ στην ένδειξη «Λήψη αρχείου», θα απολαύσετε την ανάγνωση υπουργικής απόφασης που επιδοτεί την «ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΩΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΞΕΝΟ∆ΟΧΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» συμφερόντων του κ. Λαζόπουλου, με σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ!

Και μην νομίζετε ότι ο κ. Λαζόπουλος βαρύνεται μόνο με την ευκαιρία που βρήκε για να πηδήξει από το «καράβι» του Χάντμπολ… ο επιχειρηματίας που έχει απλήρωτους τους αθλητές του Χάντμπολ είναι ο ίδιος που έχει απλήρωτους και δίνει αναγκαστικές άδειες σε 52 εργάτες της προσωπικής του επιχείρησης.


Αυτούς τους λαμπρούς επενδυτές της ελληνικής οικονομίας επιδοτούν με τα λεφτά που μαζεύουν από τους φόρους που πληρώνουμε εμείς. Αυτούς που σπρώχνουν την αγαπημένη μας ομάδα στον γκρεμό. Αυτούς που πετάνε στο δρόμο οικογενειάρχες που έχουν τρίμηνες συμβάσεις.

Μια ζωή τα ίδια… μέχρι επιτέλους να πάψουν οι κηφήνες να κάνουν κουμάντο, μέχρι επιτελούς να γίνουμε εμείς αυτοί που θα αποφασίσουν πως θα αξιοποιηθούν τα χρηματικά αποθέματα που εμείς παράγουμε διάολε!

Παναγιώτης Αλιατάς
aliatas74@gmail.com
https://twitter.com/aliatas74

πηγή:  aek-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου