Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Ποιος είναι ο Βαγγέλης Ασλανίδης που σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν θα είναι Πρόεδρος της νέας ΠΑΕ ΑΕΚ. (φωτογραφίες και βίντεο)


Η είδηση λέει ότι σύμφωνα με την απόφαση της Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής (που η νομιμότητα της αμφισβητείται), την επιτροπή ποδοσφαίρου θα αποτελέσουν οι Ασλανίδης, Αγγελόπουλος, Ανατολιωτάκης, Σκρέκης και Γαντζούλας.

Ο Βαγγέλης Ασλανίδης είναι επιστήθιος φίλος του Δημήτρη Μελισσανίδη. Επίσης είναι μέλος του ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Εκτός από αυτά έχει κομματική και πολιτική δραστηριότητα. Ας δούμε το βιογραφικό του όπως δημοσιοποιήθηκε στις δημοτικές εκλογές του  2010 όταν ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Γλυφάδα.

  • ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ Ευάγγελος
Γεννήθηκε στον Πειραιά από οικογένεια με προσφυγική καταγωγή. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Μιλάνου Ιταλίας και έκανε την ειδικότητά του στο Ιπποκράτειο και στο Ασκληπιείο Βούλας. Είναι ιατρός – καρδιολόγος Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Ασκληπιείου της Βούλας. Την περίοδο 2006 – 2008 διετέλεσε Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Γλυφάδας. Είναι Αντιπρόεδρος στη νεοσυσταθείσα Α.Ε. «Golf  Γλυφάδας», μέλος του Α.Ν.Ο.Γ. και  της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ.. Είναι επίσης μέλος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και της Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας. Είναι μέλος της Ν.Δ. και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές εξελέγη σύμβουλος με την παράταξη  Θεοδωρόπουλου. email: vagaslanidis@yahoo.com

Μετά την ανάδειξη της Επιτροπής ποδοσφαίρου έκανε μια ενδιαφέρουσα δήλωση. Παραθέτω το απόσπασμα που ακολουθεί: 

Δεξιά ο κ. Ασλανίδης με το χαρακτηριστικό γιλέκο
 «Θα ήθελα να παρακαλέσω όλη την οικογένεια της ΑΕΚ να τηρήσουμε δύο πράγματα. Το πρώτο είναι να βγει η ΑΕΚ έξω από οποιαδήποτε κομματική και ιδεολογική τοποθέτηση που μπορεί να έχει ο καθένας μας. Σε αυτή τη φάση που ξαναγινόμαστε η πραγματική ΑΕΚ θα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να χτίσουμε την καινούρια ΑΕΚ και να αντιπαρέλθουμε τα όποια εμπόδια θα μπορούσαν να μας βάλουν αυτοί των οποίων αμφισβητούμε την κυριαρχία».

Ποιων την κυριαρχία θέλει να αμφισβητήσει με δεδομένο ότι τα κόμματα δεν αντιδρούν, ούτε και οι αντίπαλες ομάδες; 

Το εμπόδιο προφανώς είναι οι κάτοικοι! Και στην εκδήλωση της Πέμπτης που προγραμματίζεται στην πόλη μας, "αλλοδαποί" στη συντριπτική πλειονότητα τους οπαδοί, θα κληθούν μέσω της "Ορίτζιναλ" ξανά, να επιβάλουν την κυριαρχία της ΑΕΚ και των επιχειρηματικών συμφερόντων στην πόλη του αφεντικού της.

Παρακολουθείστε τα παρακάτω βίντεο, ακολουθώντας τους συνδέσμους που οδηγούν στην «Αλήθεια».

1ο βίντεο: Τι είπε για το γήπεδο ο Τομπούλογλου

Πρόκειται για την επεισοδιακή συνεδρίαση του ΔΣ για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Σταματείστε στο 8.25΄΄ του βίντεο και δείτε τον κ. Ασλανίδη με το ίδιο γιλέκο στην πρώτη γραμμή μετά τους Δημοτικούς Συμβούλους.


2ο βίντεο: Πως έφτασε στην αποχώρηση η Λαϊκή Συσπείρωση

Σταματείστε στο 3.25΄΄ στο 4.00'' και στο 6.20''. Θα δείτε καθαρά τον κ. Ασλανίδη πάντα στην πρώτη γραμμή. Στο τέταρτο λεπτό του βίντεο παρεμβαίνει φιλικά και σταματάει έναν... οπαδό που διαμαρτύρεται φωναχτά. Ο οπαδός υπακούει αδιαμαρτύρητα και πειθαρχεί αμέσως. Στο 6.20΄ συμπτωματικά φαίνεται να αποχωρεί διακριτικά, και ακολουθεί το πανδαιμόνιο που έστειλε τη Βάλια Ματσουκά με το 166 στο νοσοκομείο, και τη "Λαϊκή Συσπείρωση" στην αποχώρηση. Σε αντίθεση με την κίνηση που έκανε λίγο πριν, δεν έκανε καμιά προσπάθεια να σταματήσει κανέναν! Ποιος από τους... διαμαρτυρόμενους που ήταν εκεί θα τον παράκουγε αν έκανε έστω κι ένα νεύμα να σταματήσουν;


Σε όλα τα βίντεο γιατί η εξαιρετική "Αλήθεια" έχει πολλά και για διαφορετικούς λόγους είναι όλα μαρτυριάρικα,  βρίσκεται στην ίδια θέση. Σε κανένα δεν συμπεριφέρεται επιθετικά όπως οι υπόλοιποι που ήρθαν για να εκβιάσουν την απόφαση του ΔΣ. Η μοναδική ίσως περίπτωση που παρέμβηκε για να σταματήσει κάτι, ήταν αυτή που προανάφερα. 


Το ενδιαφέρον του είναι εύλογο, λόγω της ιδιότητας του στο ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Όμως πλέον δε μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι όσα έγιναν εκείνη τη μέρα, όσα ακολούθησαν, και όσα ανάλογα σχεδιάζονται να ακολουθήσουν όπως με την αντισυγκέντρωση της Πέμπτης, είναι σε άγνοια του Δημήτρη Μελισσανίδη. 

Ούτε επίσης μπορεί κανείς να ισχυριστεί, ότι δεν υπάρχει κέντρο που χρησιμοποιεί αυτούς που παριστάνουν τους άδολους οπαδούς, οι οποίοι θέλουν μόνο το συγκεκριμένο σχέδιο Μελισσανίδη για γήπεδο...   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου