.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Οι σωτήρες του ποδοσφαίρου… επιστρέφουν! (ένας – ένας)

Την ίδια στιγμή που σε παρασκηνιακές στήλες έκανε την εμφάνιση του το σενάριο που ήθελε τον πρώην σωτήρα του Ηρακλή, Ευάγγελο Μυτιληναίο να είναι έτοιμος να επιστρέψει στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που τόσο πολύ τον είχε απογοητεύσει, για λογαριασμό αυτή τη φορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός… παρουσιάστηκε  ένα ρεπορτάζ που ήθελε τον Όμιλο Μυτιληναίου να δίνη μάχη για την αγορά του φυσικού αερίου στην Κύπρο, έχοντας στο πλευρό του την Motor Oil Hellas της οικογένειας Βαρδινογιάννη!


Κάτι συμπτώσεις… μα κάτι συμπτώσεις!

Για να δούμε τι θα δούμε; Φαίνεται ότι οι σωτήρες επιστρέφουν, έστω και με εναλλαγές. Πολλά χρόνια πριν σ” ένα μαγαζί στις παρυφές της Πλάκας είχε καταγραφεί μεγαλοεφοπλιστής – πετρελαιάς να τραγουδά «φτωχολογιά για σένα κάθε μου τραγούδι» συνοδεία φουσκωτών φορτωμένων με κάμποσα κουμπούρια έκαστος. Όσοι κατά καιρούς έχουν ισχυριστεί ότι τα τραγούδια που μυξοκλαίνε τη φτώχεια, είναι τραγούδια άλλοθι απέναντι στη διαιώνιση της εκμετάλλευσης, ελέγχονται ως μικρόψυχοι. Όπως μικρόψυχοι και παλιοχαρακτήρες είναι όσοι λένε ότι δεν υπάρχει φουσκωμενοπορτοφολάς που να ασχολείται με τον αθλητισμό χωρίς να αποβλέπει σε προσωπικά οφέλη.

Άνθρωποι είναι και οι καπιταλιστές. Πάνε στην εκκλησιά, είναι ελεήμονες, έχουν ψυχή, έχουν καρδιά, πονάνε για τον δύστυχο, αγαπάνε παθολογικά την ομάδα τους. Άνθρωποι κι όλοι οι παρατρεχάμενοι τους, κηφήνες που κάθε σεντ πάνω τους προέρχεται από άγρια εκμετάλλευση ανθρώπων. Κανείς δεν μπορεί να τους στερήσει το δικαίωμα να τραγουδάνε από αγάπη τον ύμνο της ομάδας τους. Αυτοί που ελέγχονται είναι όσοι οπαδοί συνεχίζουν να τραγουδάνε τα τραγούδια των αφεντικών τους.

Παναγιώτης Αλιατάς
aliatas74@gmail.com
https://twitter.com/aliatas74
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007008786566

πηγή: aek-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου