Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Κώστας Ντάτσης: Με ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ δεν καθαρίζουμε……



Παρακολουθούμε καθημερινά μετεκλογικά σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης της πόλης μας δημοσιεύσεις με ευγενικές και ειλικρινείς «ευχαριστίες» εκλεγμένων και μη συμβούλων και δημάρχων προς τους δημότες της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας. Φυσικά και είναι ανθρώπινες και όμορφες αυτές οι εκδηλώσεις συναισθημάτων.

Παράλληλα, όσοι προεκλογικά διαβάσαμε τα προγράμματα των παρατάξεων, διαπιστώσαμε πως όλα χωρίς εξαίρεση συμφωνούσαν στα βασικά και αυτονόητα.
 
Η πόλη πρέπει να καθαριστεί και οι δημότες πρέπει να εκπαιδευτούν να την διατηρούν καθαρή. Οι μαθητές να έχουν πάει στο σχολείο με ένα ποτήρι γάλα και ένα φρούτο. Οι μη δυνάμενοι να έχουν ένα πιάτο φαγητό και ένα στρωμένο κρεβάτι. Τα πεζοδρόμια και οι πεζόδρομοι να χρησιμοποιούνται από όλους μας. Η πόλη μας να αγκαλιάζει τα άτομα με ειδικές ικανότητες. Οι συμπολίτες μας να μπορούν να πάρουν μία συμβουλή για τη φροντίδα της υγείας τους. Να μην είναι πολυτέλεια η άσκηση σώματος και πνεύματος για όλους μας.

Πιθανότατα όλοι οι εκλεγμένοι συμφωνούμε στα προηγούμενα. 

Οι κάτοικοι της πόλης σίγουρα εκτός από τα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ περιμένουν τις δράσεις για την υλοποίηση των υποσχέσεων μας.

Ας εκδηλώσουμε όλοι το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ξεκινώντας από την υλοποίηση των προαναφερομένων στοιχειωδών.

Στην υλοποίηση τους όσοι έχουμε το θάρρος η το θράσος ας διαφωνήσουμε για το χρώμα των βυθιζόμενων κάδων η για τη μάρκα του γάλακτος η για το χρώμα του ασθενοφόρου του Δήμου.

Η πόλη μας επέλεξε (33+1). Ας την ανταμείψουμε, ας την κινητοποιήσουμε.

Φυσικά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΣ

Κώστας Ντάτσης
Δημοτικός Σύμβουλος
της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης
 «Ζούμε Μαζί»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου