Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Mε μεράκι, εθελοντική εργασία, προσφορές και τα έσοδα από εκδηλώσεις όπως η αυριανή, χτίζεται το αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο (φωτογραφίες)



Στο χώρο που πολύ σύντομα θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο, οι εργασίες προχωρούν κανονικά. Καθένας προσφέρει αυτό που χρειάζεται και μπορεί. Τα λιγοστά χρήματα που μαζεύονται από προσφορές σωματείων ή εκδηλώσεις όπως η αυριανή, αξιοποιούνται μέχρι το τελευταίο λεπτό για την αγορά υλικών. Στη φάση αυτή βοηθούν στη διαρρύθμιση του χώρου, ώστε να μπορέσει να είναι λειτουργικός για το σκοπό που προορίζεται.

Αύριο που το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο έχει γλέντι για καλό σκοπό, δηλαδή συγκέντρωση χρημάτων για την ολοκλήρωση των εργασιών, και εφόσον υπάρξει περίσσευμα για την αγορά απαραίτητων υλικών, είναι καλό να βρεθούμε όλοι εκεί! 

Ας μη ξεχνάμε πως πρόκειται για μια ανεξάρτητη πρωτοβουλία, που αποβλέπει στην αλληλεγγύη, στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των πολιτών ιδιαίτερα στο χώρο της υγείας. Δεν αποβλέπει στο κέρδος, την ψήφο μας, την εκμετάλλευση του πόνου όσων υποφέρουν. 


Να τονίσουμε επίσης ότι όχι μόνο είναι ανοιχτό στη συμμετοχή των πολιτών, αλλά αποβλέπει και έχει ανάγκη την ενεργή παρουσία τους. Συνεπώς καθεμιά και καθένας που έχει τη διάθεση να προσφέρει, μπορεί να συμμετέχει και να δηλώνει πόσο χρόνο διαθέτει και για ποια δραστηριότητα. Για παράδειγμα υπάρχει ανάγκη γραμματειακής υποστήριξης, προκειμένου να λειτουργεί άρτια. Δεν είναι ανάγκη δηλαδή να είναι κάποιος γιατρός ή νοσοκομειακό προσωπικό για να προσφέρει.  

Αύριο λοιπόν το μεσημέρι στις 2.00΄ όλοι στο γλέντι οικονομικής ενίσχυσης για το αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο!

Για να μεταβείτε στη σελίδα του αυτοδιαχειριζόμενου Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου και να μάθετε τα τελευταί νέα, πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο https://koinonikoiatreionfnx.espivblogs.net/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου