Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Μελισσανίδης και Original γιόρτασαν στον Πάνο Κιάμο (video)

Το Μάρτη έγινε αλλά ποτέ δεν είναι αργά να το μάθουμε...

Το δημοσίευμα είναι από το e-soccer.gr


Υπό τους ήχους των τραγουδιών του... Ενωσίτη Πάνου Κιάμου, αλλά και του ύμνου της ΑΕΚ που ο λαϊκός τραγουδιστής ερμήνευσε στην πίστα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (9/3) στο Club 22, η ετήσια γιορτή της Οriginal 21.

Οι φίλοι του Δικεφάλου έστησαν γλέντι... «τρικούβερτο», με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει την τιμητική του και να αποθεώνεται κατά την είσοδό του στο κέντρο. Μάλιστα, του είχαν ετοιμάσει μια μίνι έκπληξη, προσφέροντάς του μια τούρτα για τα γενέθλια που είχε την προηγούμενη ημέρα (8/3). Μαζί του στο τραπέζι κάθισε και ο Τραϊανός Δέλλας.


Ξεχωριστή στιγμή στη βραδιά, ήταν η βράβευση του Άντον Ντόμπος, τον οποίο οι φίλοι της ΑΕΚ τίμησαν για τη διάδοση της ιδέας της «Ένωσης» (Μερικά χρόνια μετά που έφυγε από την ομάδα, ανέλαβε πρόεδρος της FC Politehnica Timisoara όπου για χάρη της ΑΕΚ άλλαξε το όνομα της σε ΑΕΚ Poli Timisoara). Ο Ρουμάνος, με τη σειρά του προσέφερε στην ORIGINAL μία φανέλα της Εθνικής Ρουμανίας με το νούμερο «4» στην πλάτη, λέγοντας στα ελληνικά: «Στην καρδιά μου πάντα, ΑΕΚ - Original», με τον κόσμο να ξεσπά τραγουδώντας το όνομα του. Ο Ρουμάνος μάλιστα, μετά τη βράβευσή του, συγκινήθηκε ακόμα περισσότερο όταν από το πρώτο τραπέζι που βρισκόταν είδε ένα βίντεο που του αφιέρωσαν τα παιδιά της ORIGINAL από την πρώτη μέρα που ήρθε στην ΑΕΚ, μέχρι σήμερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου