Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Οι τοπικοί μας ηγέτες ουραγοί των εξελίξεων...



Εδώ και κάτι μέρες με πρωτοβουλία του νεοεκλεγέντος Δήμαρχου Άρη Βασιλόπουλου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των επικεφαλής των συνδυασμών της πόλης και συνεργατών τους. Στη σύσκεψη δεν προσήλθε η Δανάη Γκούμα της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Τελικά κατέληξαν σε ένα κείμενο «χυλό», που επιβεβαιώνει ότι συνεχίζει να υπάρχει σοβαρό έλλειμμα πολιτικής ηγεσίας. Μάλιστα το κείμενο αυτό δεν το έστειλαν στο δικό μας ιστότοπο, και το «κλέβω» από την "Αλήθεια" του Διαμαντή Σεϊτανίδη.

Αποτελεί τραγωδία για την πόλη, ακόμη και μετά τις εκλογές, να μην έχουν όχι σύμφωνη γνώμη, αλλά γνώμη οι δημοτικές παρατάξεις για όσα αποφασίζονται στη Βουλή και μας αφορούν!

  • Να μη μπορούν αυτοτελώς κι όχι απαραίτητα σε κοινά ανακοινωθέντα, να πουν αν συμφωνούν ή διαφωνούν με την αφαίρεση της παραχώρησης-διαχείρισης του άλσους από το Δήμο, που κερδήθηκε με αγώνες! 
  • Να μη μπορούν να πουν αν προτιμούν ή όχι την ιδιωτικοποίηση και τσιμεντοποίηση του δημοτικού άλσους!
  • Να μη μπορούν να πουν αν συμφωνούν η πόλη να μετατραπεί σε χρηματοοικονομικό και εμπορευματικό κέντρο, από τόπος αμιγούς κατοικίας.
  • Να μη τολμούν να πουν ένα όχι ή και ναι όποιοι νομίζουν, στην κυβέρνηση και στους καθ΄ υπαγόρευση επιχειρηματικούς σχεδιασμούς που νομοθετεί!


Και πολλά άλλα που δεν έχει νόημα αναλυτικά να αναφέρω σε αυτό το σχόλιο.

Ακολουθεί το κείμενο στο οποίο συμφώνησαν:

Τόσο κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου όσο και μετεκλογικά, οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας εξέφρασαν τις απόψεις τους, τόσο για το νέο ρυθμιστικό σχέδιο όσο και για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ.

Ανεξάρτητα από την άποψη του καθενός, για τα παραπάνω, οφείλουμε ως επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνος, να καταδικάσουμε κάθε μορφή βίας και να διαφυλάξουμε την ομαλότητα στην πόλη μας, επιδιώκοντας την λύση των διαφορών και των προβλημάτων, με συζήτηση και δημοκρατικό διάλογο.


«Δύναμη Πολιτών» – Άρης Βασιλόπουλος
«Ένωση Δημοτών» - Λύσσανδρος Γεωργαμλής
«νέο» - Γιώργος Αράπογλου
«Ζούμε μαζί» - Απόστολος Κόντος
«Νέα Προοπτική» - Ευτυχία Γαϊτανά – Αποστολάκη
«Μπροστά» - Βάσω Αγαγιώτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου