Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Κι εγώ που πίστεψα πως ο Μάλλιος που κάνει ότι θέλει και τον Τσίπρα, έχει το Βασιλόπουλο υπό τον έλεγχο του από την προηγούμενη δεκαετία...

Αναδημοσίευση επίσης από το aek365.com
Η φωτογραφία είναι δικής μου επιλογής...


Σφηνάκια με τον Κώστα Κετσετζόγλου

@ Οσο μαθαίνω λεπτομέρειες για το πως οδηγήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ στο μέγα φιάσκο με το γήπεδο της ΑΕΚ, τόσο αδυνατώ να πιστέψω αυτό που έγινε. Το οποίο επαναλαμβάνω δεν παίζει κανένα σπουδαίο ρόλο τυπικά αλλά σίγουρα θα ήταν πολύ θετικό να ψήφιζε το νόμο και η αξιωματική αντιπολίτευση. Οι λεπτομέρειες όμως είναι συνταρακτικές. Για παράδειγμα έμαθα χθες πως ο Αλέξης Τσίπρας έκανε και ομιλία με την οποία στήριξε την απόφαση που είχε πάρει προσωπικά ο ίδιος για υπερψήφιση του 81. Και από ότι έμαθα, επειδή δεν μπορώ να πω ότι παρακολουθώ την καθημερινότητα του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν η πρώτη φορά που η άποψη του ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ... έχασε ιδίως από τότε που το κόμμα μεγάλωσε. Και το ακόμη πιο συγκλονιστικό είναι το από ποιον έχασε. Από τον... Μάλλιο.
Ναι φίλοι μου.  Τον γνωστό οικοταλιμπάν της Φιλαδέλφειας, το μόνιμα αποτυχημένο υποψήφιο δήμαρχο και πρόσφατα  αποτυχημένο υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο που όπως έμαθα από βουλευτή του κόμματος ήταν παρόντας στην συνεδρίαση και μίλησε! Η απάντηση για το τι δουλειά είχε εκεί είναι μάλλον αυτή που είχα γράψει προεκλογικά. Οτι δηλαδή ο Βασιλόπουλος είναι απλά ο μπροστινός του. Αλλωστε ο Μάλλιος έχει βάλει και τον γιό του στο ψηφοδέλτιο κι από εκεί στο δημοτικό συμβούλιο για να έχει και απευθείας ενημέρωση μήπως ο... Αρούλης κάνει του κεφαλιού του. Ο Μάλλιος ήταν εκεί λοιπόν και μίλησε. Με επιχειρηματα του τύπου να βυθίσει ο Μελισσανίδης το γήπεδο άλλα 8 μέτρα! Του απάντησε η Βουλευτής Επικρατείας κυρία Θεανώ Φωτίου που εκτός των άλλων είναι και πολεοδόμος, στήριξε την θέση Τσιπρα με επιχειρηματα υπέρ του 81, από την άλλη μίλησε ο Μάλλιος που είναι... γυναικολόγος και σίγουρα θα έχει ξεγεννήσει πολλά... άλση για να είναι τόσο ειδικός, και τελικά με φουλ κινδυνολογία και κύριο επιχείρημα το ότι δεν επετράπη σε μια... παρέα της Φιλαδέλφειας να πει την γνώμη της για αυτό που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε συμφωνήσει φτάσαμε στο απίθανο. Ο Μάλλιος νίκησε τον... Τσίπρα. Ο αποτυχημένος περιφερειακός σύμβουλος νίκησε τον εν δυνάμει... πρωθυπουργό μέσα στην έδρα του! Ούτε το διπλό στο... Βραζιλία - Ονδούρα δεν θα ήταν τόσο μεγάλο μπάμ.
 
@ Ξεκαθάρισε το τοπίο λοιπόν. Η παρουσία του αποτυχημένου επί σειρά ετών υποψηφίου δημάρχου και πρόσφατα αποτυχημένου υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου, με την... κόκκινη Ρένα φυσικά, σε μια τόσο σημαντική συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει και γιατί ο Αρης άλλαξε γνώμη αν και στην αρχή ήταν στη γραμμή του Αλέξη και των Στρατούλη, Πάντζα. Επειδή ουσιαστικά το κουμάντο του συνδυασμού είναι ο Μάλλιος. Ο λαός της Φιλαδέλφειας δηλαδή ουσιαστικά ψήφισε Μάλλιο. Και παρεμπιπτόντως όσοι από τον ΣΥΡΙΖΑ έκαναν την συμφωνία με την ΑΕΚ, κυρίως Φλαμπουράρης, Στρατούλης και Πάντζας, είναι πυρ και μανία με τον Βασιλόπουλο. Γιατί όλα όσα συμφωνήθηκαν στην συνάντηση με Μελισσανίδη και Ανδριόπουλο και ανακοινώθηκαν την επομένη της συμφωνίας στη Βουλή ήταν σε συνενόηση με τον Βασιλόπουλο! Και όχι μόνο αυτό. Σε αυτά που ζήτησε να γίνουν ο Βασιλόπουλος στηρίχτηκε η διαπραγμάτευση των στελεχων του ΣΥΡΙΖΑ με την ΑΕΚ!!! Και τελικά ήταν η δική του κωλοτούμπα, που εξηγείται όπως είπαμε με την παρουσία του Μάλλιου στην πολιτική γραμματεία, που έφερε τα πάνω κάτω και εξέθεσε το κόμμα και κυρίως τον αρχηγό του. Κάπως έτσι γράφτηκε λοιπόν η ιστορία από την οποία χαμένοι θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως ο Δήμος της Νέας Φιλαδελφειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου