Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Το σάιτ που έγραφε πως πρέπει να ψηφιστούν και το 18,19 άρθρα μαζί με το 81 και 82 εκ των υστέρων βρίσκει ότι δε... θέλει άλσος η ΑΕΚ

Ο Μάριος Τριβιζάς γράφει για τα φέιγ βολάν - πρόκληση, για τη στάση κάποιων Μέσων που ελέγχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και για τους δύο δρόμους των... αντιφρονούντων


Κάπως έτσι φαντάζεται ο αρθρογράφος ότι θα παρακαλάμε να γίνει πράξη το επιχειρηματικό σχέδιο Μελισσανίδη!

«ΕρχόμαΣτΕ», προειδοποίησαν τον κόσμο της ΑΕΚ οι... γνωστοί - άγνωστοι. Πέρασε ένας μήνας και κάτι από τα επεισόδια που συνέβησαν στην Νέα Φιλαδέλφεια, τα οποία έσπευσαν να καταδικάσουν σε χρόνο... ρεκόρ, η Δημοτική Αρχή και ο ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που τα κομματικά τους έντυπα (επίσημα και ανεπίσημα) ξεκίνησαν ανένδοτο για να πείσουν την κοινή γνώμη ότι το σύνολο του λαού της ΑΕΚ είναι φασίστες και τραμπούκοι. Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος της ΑΕΚ, η Original, αναγνώρισε πώς ότι συνέβη ήταν λάθος και η επίσημη ΑΕΚ επίσης καταδίκασε δια στόματος Δημήτρη Μελισσανίδη. Από τότε μέχρι και χθες που «εμφανίστηκαν» αυτά τα φέιγ βολάν, δεν είχε συμβεί το παραμικρό...

Και ξαφνικά, οι... θυματοποιημένοι της υπόθεσης, οι ...άμοιροι δημότες(;) που θέλουν απλώς να ανταλλάξουν τους ...προβληματισμούς τους αλλά οι κακοί οπαδοί δεν τους αφήνουν, πήραν το σύνθημα της αναγέννησης της ΑΕΚ, το σλόγκαν που εκφράζει την ανάγκη ενός ολόκληρου λαού να σηκωθεί στα πόδια του έπειτα από χρόνια δοκιμασιών, πίκρας και απογοήτευσης και το έκαναν... τσιτάτο δημιουργίας εντυπώσεων. Δεν είδα τα Μέσα που εκφράζουν πιστά τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσουν την συγκεκριμένη κίνηση που έχει ως ξεκάθαρο στόχο να ανοίξει νέο κύκλο έντασης. Δεν φαίνονται το ίδιο «ευαίσθητες» στην προκειμένη περίπτωση οι εφημερίδες που δεν δίστασαν ακόμη και να «βαφτίσουν» εμμέσως και εντέχνως χουλιγκανισμό(!) τα μηνύματα χαράς φίλων της ΑΕΚ για το γεγονός ότι υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την κατασκευή του γηπέδου της ομάδας τους.
 
Τον Άρη Βασιλόπουλο και την παράταξή του (που δεν είναι αρχηγική, αλλά ένα... συνονθύλευμα Δημάρχων, όπως φαίνεται) θα την σχολιάσω για τον ίδιο λόγο αν δεν έχει αντιδράσει μέχρι την Πέμπτη, γιατί στην περίπτωση της συνέντευξης Τύπου που έδωσε η ΑΕΚ έδειξαν πως χρειάζονται περίπου έξι μέρες για να τα βρουν μεταξύ τους και να συντάξουν μια ανακοίνωση.

Κατά τα άλλα, συνεχίζουμε να ζούμε τον απόλυτο παραλογισμό. Η ΑΕΚ είδε να γίνεται νόμος του κράτους ένα σχέδιο για την κατασκευή του γηπέδου της που είναι απόλυτα νόμιμο και μόνο να προσφέρει έχει στην περιοχή. Ένα σχέδιο τόσο ξεκάθαρα θετικό, που όσοι βρέθηκαν στην συνέντευξη Τύπου που έδωσαν οι άνθρωποί της, έμειναν ΟΛΟΙ με την απορία, γιατί υπάρχουν αντιδράσεις (παρεμπιπτόντως, οι ΣΥΡΙΖογράφοι γιατί δεν έκαναν τον κόπο να δώσουν το «παρών» σε αυτή τη συνέντευξη, ώστε να καταθέσουν τις ενστάσεις που τους σερβίρει έτοιμες η Κουμουνδούρου; Μήπως επειδή ακόμη και ενός λεπτού δημόσιος διάλογος με τον κ. Ανδριόπουλο θα τους εξέθετε ανεπανόρθωτα;).
 
Κι όμως, κάποιοι συνεχίζουν να λένε τα δικά τους ακόμη και σήμερα. Ακόμη και μετά την τροπολογία που κατέθεσε η ΔΗΜΑΡ, η οποία... σκότωσε κάθε «δράκο» που θα μπορούσαν να εφεύρουν. Μια τροπολογία που προστέθηκε στο... σατανικό άρθρο 82 και όχι στο άρθρο 81. Θα μπορούσε να μπει σε αυτό (στο 81). Εκεί που αναφέρεται η παραχώρηση 2,4 στρεμμάτων στην ΑΕΚ, θα μπορούσε να προστεθεί: «με την υποχρέωση να αναδασώσει ίση έκταση». Όμως προστέθηκε στο άρθρο 82. Κάτι που σημαίνει ότι ισχύει για όλα τα άλση της Ελλάδας, πως ακόμη και ένα μέτρο γης να πάρει κάποιος (μόνο για αθλητικές χρήσεις και για τίποτα άλλο), θα πρέπει να παραχωρήσει ίση έκταση πρασίνου.

Και σημαίνει και κάτι άλλο: Ότι ακόμη και αν ίσχυε αυτό που υποστηρίζουν τόσο καιρό οι... αντιφρονούντες, ότι η ΑΕΚ παίρνει στα... κρυφά και άλλα 21 στρέμματα (που δεν ισχύει), θα έπρεπε να βρει εντός της Νέας Φιλαδέλφειας ίση έκταση προς πώληση (έστω και «σπαστά»), να την αγοράσει και να την δεντροφυτέψει! Κάτι που πιθανότατα είναι ανέφικτο (δεν κάνουν όλες οι εκτάσεις για δεντροφύτευση), αλλά ακόμη και αν ήταν εφικτό, το κόστος της αγοράς και της δεντροφύτευσης θα ήταν τέτοιο που θα συνέφερε περισσότερο την ΑΕΚ να πάει να χτίσει -με αποκλειστικά ίδια κεφάλαια- το... Μαρακανά σε άλλη περιοχή. Αν, λοιπόν, η ΑΕΚ είχε... σκοτεινούς σκοπούς, θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει την... ντρίπλα: να προστεθεί η τροπολογία της ΔΗΜΑΡ στο άρθρο 81, δηλαδή να αναλάβει υποχρέωση «επιστροφής» μόνο των 2,4 στρεμμάτων και τα... 21 που υποστηρίζουν οι «έξυπνοι» ότι θα της δώσει κρυφά το άρθρο 82, να τα πάρει χωρίς καμία δέσμευση και κανένα κόστος.
 
Ωστόσο, έτσι κι αλλιώς όλα αυτά είναι φαντασιώσεις και τίποτα περισσότερο. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος για όποιον θέλει να τον καταλάβει και δίνει στην ΑΕΚ μόνο 2,4 στρέμματα και τίποτα περισσότερο. Με την υποχρέωση να δώσει πίσω στον Δήμο επίσης 2,4 στρέμματα. Με απλά λόγια, η ΑΕΚ πήρε και τυπικά 1 στρέμμα που ήδη ήταν μέρος του προηγούμενου γηπέδου της και δίνει πίσω 1 στρέμμα πρασίνου, πήρε περίπου 700 τ.μ... γκαράζ σκουπιδιάρικων και δίνει πίσω 700 τ.μ. πρασίνου, πήρε περίπου 700 τ.μ. πρασίνου και δίνει πίσω 700 τ.μ. πρασίνου. Και ταυτόχρονα, ανέλαβε την υποχρέωση να φυτέψει και άλλα 2.000 (και) δέντρα σε σημεία που το άλσος είναι «καραφλό». Για τέτοια οικολογική καταστροφή μιλάμε.

Τα πράγματα είναι τόσο ξεκάθαρα, που όποιος δεν καταλαβαίνει ότι το δίκιο είναι... 100 - 0 υπέρ της ΑΕΚ, είναι είτε στημένος, είτε εμπαθής, είτε ανόητος. Και επειδή όλο το δίκιο είναι με το μέρος της ΑΕΚ, το γήπεδο της θα κατασκευαστεί κανονικά και με τον νόμο. Με το καλό ή με το... άσχημο. Που όσο και αν θέλουν κάποιοι να τη... στήσουν στον κόσμο της ΑΕΚ, δεν πρόκειται να είναι η... απάντηση σε προκλήσεις.
 
Η οικογένεια της ΑΕΚ είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ να φτιάξει ξανά το σπίτι της και πρόθυμη, αν χρειαστεί, όχι να φτάσει στα άκρα, αλλά να τα ξεπεράσει. Μέχρι τώρα, παρά το γεγονός ότι υφίσταται μια κατάφορη αδικία, προσπαθεί ακόμη να ακολουθήσει τον δρόμο της συναίνεσης. Αν δεν τα καταφέρει -με ευθύνη της άλλης πλευράς- υπάρχουν πολλοί τρόποι αντίδρασης. Όπως υπάρχουν και πολλές ...χρήσεις που θα μπορούσε να αποκτήσει το οικόπεδό της. Και χωρίς... γραφειοκρατίες.
Ο εύκολος δρόμος για τους... αντιφρονούντες είναι να αφήσουν την ΑΕΚ να φτιάξει το γήπεδό της. Ο δύσκολος, να φτάσουν να την παρακαλάνε να το φτιάξει και να τους το παίζει και δύσκολη. Για να το θέσω και στο ίδιο ύφος με τα περιβόητα φέιλ βολάν... Μην έρθει η μέρα που θα προσεύχεΣτΕ να γίνει το γήπεδο και εμείς θα το σκεφτόμαΣτΕ...
 
Υ.Γ.: Επειδή δεν είναι σωστό να κάνεις ό,τι κατακρίνεις, πρέπει να τονιστεί ότι υπάρχουν και αρκετά Μέσα που είναι «κοντά» στον ΣΥΡΙΖΑ, όμως κρατούν μια αξιοπρεπή στάση στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ. Και το «αξιοπρεπής», δεν έχει να κάνει με το αν συμφωνούν ή όχι...

πηγή εκτός από τη φωτογραφία και τη λεζάντα φυσικά:  aek365.com

4 σχόλια:

  1. Ρε Καμπούρη πιες ξυδάκι και κάτσε να θαυμάζεις τα έργα που θα ξεκινήσουν σύντομα! Λες να τον νοιάζει το Μελισσανίδη για τον ΑΒ επειδή το πάει λάου λάου; Άσε που ο Βασιλόπουλος προβλέπω να τρέχει σε άλλα δικαστήρια από Σεπτέμβρη για να σώσει την καρεκλίτσα του... σιγά μην ασχοληθει με την ΑΕΚ! Την πάτησε και αν τυχόν σπάσει ο διαολος το ποδάρι του και γίνει επαναληπτικός θα ψάχνει για την ψήφο του...Κορόιδεψε μία φορά τον λαό της Φιλαδέλφειας δεύτερη δεν εχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο ανώνυμος συμφεροντολογος ανόητος ....αφου τον πληρωνουν.. αυτα θα λεει ..
    απατεωνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για τον λόγο αυτο θέλεις να εισαι ανώνυμος >>>> αλλά σε καταλαβαμε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ο Βασιλόπουλος προβλέπω να τρέχει σε άλλα δικαστήρια από Σεπτέμβρη για να σώσει την καρεκλίτσα του..." Τι γίνεται φιλαράκι; Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε για το "εν δυνάμει Δήμαρχος" που γράφουν τα ΑΕΚολέδικα σάιτ; Είναι μήπως στο κόλπο και ο "κύριος" Αράπογλου; Ξυδάκι που στηρίξατε 4 υποψηφίους αλλά σας βγήκε ο ένας που δεν γουστάρατε. Εδώ είναι Φιλαδέλφεια, δεν είναι Πειραιάς όπως θέλετε να μας καταντήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή