.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Αναστάτωση έχουν προκαλέσει τα δημοσιεύματα και τα στοιχεία της "Κόντρας" σε σχέση με το γήπεδο της ΑΕΚ



Πολύ συζήτηση γίνεται για όσα αποκαλυπτικά δημοσίευσε η «Κόντρα» σε σχέση με το γήπεδο της ΑΕΚ. Από τα δημοσιεύματα προκύπτει αυτό που γνωρίζουμε όλοι. Ότι δηλαδή η πολιτική ηγεσία της χώρας, όταν δεν εκτελεί εντολές της τρόικας, εκτελεί εντολές ισχυρών οικονομικών συμφερόντων. Είναι πολύ φυσικό αυτοί που έμαθαν υπάκουα να υπηρετούν αφεντικά, να μη σταματούν τις κακές τους συνήθειες…

Προκύπτει επίσης ότι η πλευρά των οικονομικών συμφερόντων που βρίσκονται πίσω από την... ΑΕΚ, βρίσκεται σε ταραχή και αντιμετωπίζει με αμηχανία τις αποκαλύψεις. Οι οποίες ασφαλώς τους εκθέτουν στα μάτια των οπαδών, που πιστεύουν ότι όλα προχωρούν κανονικά όπως τους λένε αυτοί που βγάζουν μεροκάματο στο όνομα της ομάδας...

Ανεξάρτητα πάντως από το τι ισχύει, δεν έχει ληφθεί υπόψη ότι και προσφυγές θα γίνουν για το σύνολο των παρανομιών που θεσμοθετήθηκαν με το νέο Ρυθμιστικό, και σειρά ενεργειών για την ανατροπή των συνεπειών τους στη ζωή της πόλης! 

Κι αυτό είναι αναπότρεπτο, ασχέτως αν είναι και ευχή του αφεντικού της ΑΕΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει το πρόβλημα που αντιμετώπισε κι ο Γρανίτσας. Δεν έχει βρει επενδυτές, και δε θέλει να βάλει δραχμή από την τσέπη του. Γι΄ αυτό και παλεύει απεγνωσμένα να δίνει ελπίδα στους φανατικούς, ώστε να αγοράζουν διαρκείας. Σε ποσοστό 80% τα χρήματα από αυτές τις πωλήσεις, πάνε στα έξοδα που πραγματοποιούνται για το γήπεδο. Ο Γρανίτσας δεν είχε σκεφτεί να βάλει τους οπαδούς να πληρώνουν, κι έφτασε εκτός από το γκρέμισμα του γηπέδου, να κάνει κι εκσκαφές βάζοντας ένα τεράστιο φέσι...

Πιο παλιά οι διοικήσεις της Ερασιτεχνικής "έφτιαχναν" γήπεδο κάθε φορά που είχαν εκλογές. Προσπαθώντας να μάζέψουν συνδρομές και ψήφους. Τώρα το κόλπο έχει αλλάξει επίπεδο και πληρώνουν οι οπαδοί τα έξοδα για το γήπεδο που θα... γίνει.


«Δουλειά μας είναι να βγάζουμε λεφτά. Εξάλλου δεν υπάρχει νόμος που να σου απαγορεύει να εκμεταλλευτείς το μαλάκα»...!!!

Μοχάμεντ Ελ Εριάν επικεφαλής του επενδυτικού fund PIMCO. απαντώντας στο ξεκίνημα της Ελληνικής κρίσης σχετικά με την κερδοσκοπία των... επενδυτών σε βάρος μας.




Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το onsports.gr 


ΑΕΚ: Καμία ανησυχία για την «Αγιά Σοφιά»

Κανονικά προχωρούν οι διαδικασίες για την έκδοση των αδειών για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, παρά τη φημολογία που ξέσπασε με αφορμή ένα έγγραφο του ΥΠΕΚΑ που δημοσιοποιήθηκε.

Στο εν λόγω έγγραφο αναφέρει πως οποιαδήποτε ενέργεια και αν κάνει η Ένωση για την κατασκευή του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι παράνομη. Το θέμα που προέκυψε αφορά στην ερμηνεία δύο νόμων που «πέρασαν» πρόσφατα από τη Βουλή και αναφέρουν ότι οι διατάξεις του 4277 (Ρυθμιστικό σχέδιο Αθήνας - Γήπεδο ΑΕΚ) για την «Αγιά Σοφιά», καταργήθηκαν από τον νόμο 4280 (Ρυθμίσεις Δασικής Νομοθεσίας).

Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει, καθώς οι άνθρωπο της Ένωσης βρίσκονται σε συνεχή επαφή με το Υπουργείο για το γήπεδο, καθώς ο νέος νόμος έχει ξεπεράσει τα εμπόδια. Το άρθρο 81 προβλέπει μεταξύ άλλων την παραχώρηση 2,4 στρεμμάτων στην ΑΕΚ για το γήπεδό της, αλλά για να γίνει αυτή η παραχώρηση, χρειαζόταν η τροποποίηση του νόμου 998/1979 (άρθρο 82). Τα συγκεκριμένα άρθρα ψηφίστηκαν ταυτόχρονα στις 30 Ιουλίου και η ΑΕΚ μπορεί νόμιμα να προχωρήσει στις εργασίες του νέου γηπέδου.

Στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι να έχουν στα χέρια τους τις οικοδομικές άδειες ως το τέλος Σεπτεμβρίου, με τα έργα να ξεκινούν τον Οκτώβριο. Εξάλλου, έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και η ΑΕΚ έχει βγει εκτός του αρχικού χρονοδιαγράμματος για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς» και δεν θέλει άλλες καθυστερήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου