.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Αποχώρησε ένας αντιρρησίας για το γήπεδο από την παράταξη Βασιλόπουλου

Επτά ημέρες μετά την ανάληψη από τη Δύναμη Πολιτών, της δημοτικής  αρχής Nέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας και σχεδόν τρεις μήνες και κάτι, μετά την εκλογή του Άρη Βασιλόπουλου ως Δημάρχου, ο Χρήστος Τσερπάνης αποτελεί παρελθόν από το κόμμα. Ο κ. Τσερπάνης είχε αντιδράσει για όλο το ρυθμιστικό σχέδιο της Αθήνας και μάλιστα ήταν ενάντια στο άρθρο 81 που αφορούσε την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ.


Μάλιστα, κατά τη δήλωση αποχώρησής του από τη Δύναμη Πολιτών αφήνει σαφές αιχμές τόσο για τον κ. Βασιλόπουλο όσο και για τον βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Δημήτρης Στρατούλης.

«Παρακολούθησα το θέμα Άλσος-γήπεδο από πολύ κοντά. Ήμουν στην πρώτη  ομάδα που επισκέφτηκα την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, στην διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης και έδωσα  μάχη να μην στηριχθεί ούτε το άρθρο 81 ,ούτε ολόκληρο το υπό ψήφιση νομοσχέδιο για το  Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Και αποφάσισα να μη φύγω ό,τι και να γίνει, προκειμένου να διασφαλίσω ότι η Παράταξη θα υπερασπιστεί το δάσος πάση θυσία. Σε μεγάλο βαθμό το πέτυχα. Την επόμενη της 25ης Μαΐου όμως ήρθε το πρώτο χαστούκι. Η δήλωση του Άρη Βασιλόπουλου στον Σέντρα FM ότι συζητάει με την ΑΕΚ για την παραχώρηση επιπλέον δασικών και αναδασωτέων στρεμμάτων από το άλσος, αν χρειάζονται για την κατασκευή του νέου σχεδίου του  γηπέδου. Την Πέμπτη οι δηλώσεις του βουλευτή Στρατούλη στη Βουλή για το άρθρο 81, ότι θα ψηφιστεί από το κόμμα με «ανταλλάγματα», και ό,τι συμφωνεί και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος απόλυτα!!!!!».

Λέτε λοιπόν να υπάρχει μεταστροφή στον τρόπο σκέψης του Άρη Βασιλόπουλου για το γήπεδο; Σας θυμίζουμε ότι με δηλώσεις του στο aek24hours.gr, ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας ήταν θετικός να συζητήσει το θέμα του γηπέδου, αφού πρώτα βρεθεί μία λύση για τα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς που κινδυνέψουν να μην ανοίξουν και ενώ βρισκόμαστε σε μέρες σχολικής χρονιάς.

Πάντως, ένας αντιρρησίας του γηπέδου έφυγε… Μένει να δούμε αν θα ακολουθήσουν κι άλλοι τον ίδιο δρόμο…

πηγή: aek24hours.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου