Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην πόλη μας. Ασχολείται κανείς; (φωτογραφίες)


Στην Εθνική οδό, στους Απομάχους, απέναντι από το κλειστό γήπεδο, πολύ κοντά σε Γυμνάσια, Λύκεια, Δημοτικά, Νηπιαγωγεία, πολυπληθείς γειτονιές!


Με πρωτοβουλία της «Λαϊκής Συσπείρωσης Αττικής», θα έρθει θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο για κεραία κινητής τηλεφωνίας στους Αγίους Ανάργύρους, απέναντι από την πόλη μας στο ύψος της Πλατείας Κωνσταντινουπόλεως περίπου.

Στην πόλη μας υπήρξε κάποια δραστηριότητα στη θητεία Αδαμόπουλου χωρίς ιδιαίτερη συνέχεια ή αποτελέσματα, και στη θητεία Σ. Κόντου με την απομάκρυνση μιας παράνομης κεραίας, και τη δημιουργία επιτροπής. Η επιτροπή απ΄ όσο θυμάμαι δε λειτούργησε ποτέ, κι εκεί εξαντλήθηκε το ενδιαφέρον…

Σήμερα από όσα γνωρίζω ή μου καταγγέλλονται, υπάρχει σοβαρό θέμα με την ακτινοβολία που εκπέμπουν κεραίες που βρίσκονται στον παλιό ΟΤΕ, στα σύνορα Χαλκηδόνας-Φιλαδέλφειας. Επίσης ο συνωστισμός κεραιών ορατών και αοράτων όπως μου έδειξαν στο ύψος της Εθνικής οδού κοντά στο 8ο-9ο Δημοτικό και μέχρι το κλειστό κοντά στο Πολυκλαδικό.

Θέτω το θέμα και περιμένω να δω την ευαισθησία παρατάξεων, φορέων, κομμάτων, προσώπων. Κάνω ιδιαίτερη μνεία στο Δήμο γιατί οφείλει να χαρτογραφήσει που βρίσκονται. Να εξετάσει αν έχουν νόμιμη άδεια, αν συμμορφώνονται με την άδεια, ή είναι παράνομες. Και τέλος να πάρει πρωτοβουλίες που να προτάσσουν την υγεία των πολιτών.

Στην ίδια περιοχή, δίπλα στο κλειστό γήπεδο! Η... φλόγα όπως μου είπαν κρύβει κεραία/ες κινητής τηλεφωνίας.

Λίγο πιο κάτω και κοντά στο 8ο-9ο Δημοτικά και Νηπιαγωγείο

1 σχόλιο:

  1. ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΚΕΡΑΙΕΣ, ΚΙΝΗΤΗΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΥΓΕΙΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ, ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΕΝΟΙΚΙΟ, COSMOTE, VODAFONE, WIND, ANTENNAS MOBILE, IMPACT, RADIATION, DEATH

    ΑπάντησηΔιαγραφή