Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Ένα σίριαλ δίχως τέλος…

Οι συζητήσεις στους κύκλους των φιλάθλων της ομάδας δίνουν και παίρνουν. Λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι το θέμα του γηπέδου πονάει πολύ τον κόσμο της ομάδας. Ιδίως εκείνους που έχουν μνήμες και έχουν ζήσει πράγματα και καταστάσεις είτε θετικές, είτε αρνητικές. Και όσο και να μην μου αρέσει προσωπικά, οφείλω να ομολογήσω ότι με προβληματίζει πολύ, όλη αυτή η καθυστέρηση που υπάρχει γύρω από το θέμα.

Γράφει ο Νάσος Τσάγγος

Γνωρίζοντας λοιπόν ότι θα κατηγορηθώ (όπως οι περισσότεροι που αρθρογραφούμε στο ΑΕΚ-LIVE), για τις σκέψεις μου σχετικά με το γήπεδο, έρχεται ένα βίντεο ξαφνικά  να με επιβεβαιώσει. Φυσικά τα παιδιά που το έφτιαξαν (Τσιμογιάννης, Ντώνας, Τσιμπλάκης και Ξυπνητού) κατάφεραν μέσα σε μερικά λεπτά να αγγίξουν τις καρδιές όλων και να συγκινήσουν ακόμη και φιλάθλους που δεν έχουν σχέση με την ιστορία της ΑΕΚ.


Το θέμα αυτό λοιπόν έχει αποτελέσει ουκ ολίγες φορές, χαρτί για την ατζέντα του εκάστοτε προέδρου με στόχο να ηγηθεί της ομάδας. Το ίδιο έχει συμβεί και τώρα. Όταν η διοίκηση Μελισσανίδη ανέλαβε την ΑΕΚ, σαν βασικό σύνθημα είχε την κατασκευή του γηπέδου. Έγιναν συνεντεύξεις Τύπου, παρουσιάστηκαν μακέτες, βίντεο. Το κακό όμως είναι ότι κινδυνεύει να κολλήσει την αρρώστια «Αλαφούζου – Βαρδινογιάννη». Εννοώντας φυσικά ότι από λόγια σχετικά με χωρητικότητες, εμπορικά καταστήματα, εγκαταστάσεις κ.τ.λ έχουμε χορτάσει. Το θέμα είναι τι γίνεται με τα έργα.
Mέχρι και τώρα δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη παρότι τα χρονοδιαγράμματα άλλα μας έλεγαν στην αρχή… Η υπομονή έχει αρχίσει να εξαντλείται. Κι αυτό είναι έκδηλο στις συζητήσεις μεταξύ υγιών φιλάθλων της ομάδας.

Η ιστορία της ΑΕΚ, ο λαός της και όλο το υπόλοιπο ποδόσφαιρο έχουν ανάγκη την επιστροφή της εκεί που της αξίζει. Για να ανέβεις όμως στην κορυφή θα πρέπει να είσαι έτοιμος να παραμείνεις εκεί. Κι αυτό δεν βασίζεται μόνο σε αριθμούς και νούμερα. Η αρχή έγινε με την εκκαθάριση της ΠΑΕ, με την περιπλάνηση στις χαμηλότερες κατηγορίες. Όταν φτάνεις όμως στον πάτο, μόνο προς τα πάνω μπορείς να κοιτάς.

Ας σταματήσει λοιπόν η ταλαιπωρία και ας φροντίσουν εκείνοι που θεωρούνται υπεύθυνοι να δώσουν πίσω στο λαό της ΑΕΚ αυτό που δικαιωματικά της ανήκει. Ένα σπίτι ανάλογο με το μέγεθος αυτής της ομάδας…

πηγή:  aek-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου