.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Τραγέλαφος...

Διώξτε τον για να μην μπορέσει κανείς από το ΣτΕ να σταματήσει το γήπεδο


του Μάριου Ματσάνκου

Ο Αλέξης Αλεξίου είναι παράνομος και πρέπει να φύγει άμεσα από την προεδρία της Ερασιτεχνικής, της ΚΑΕ και από μέλος του Δ.Σ. σε ΠΑΕ και ΤΑΠ. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος και δεν του επιτρέπει για 10 χρόνια να είναι καν μέλος στη «Μάνα ΑΕΚ», διότι εκπροσωπούσε τους Supporters στο Διοικητικό Συμβούλιο που οδήγησε την «αμαρτωλή» ΠΑΕ προς εκκαθάριση.

Το γράφει το πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης. Υπάρχει στο ΦΕΚ, ενώ κυβερνητικό site της ΑΕΚ κατάφερε να διαψευστεί, προσπαθώντας να μας πείσει πως ο Αλεξίου εκπροσωπούσε την Ερασιτεχνική και όχι τους Supporters. Το aek24hours.gr σας αποκάλυψε ότι στις 7 Ιουνίου του 2013, το ίδιο site έγραφε ότι ο Αλεξίου εκπροσωπούσε τους Supporters, ενώ από την ώρα που η αποκάλυψη της Live Sport βγήκε στην επιφάνεια προσπαθεί να τα κουκουλώσει.

Στο βωμό λοιπόν να μην χάσει τον άνθρωπο που του μεταφέρει τις ειδήσεις (Αλέξη Αλεξίου), το κυβερνητικό site λέει ψέματα στον κόσμο. Είχε ζητήσει συγγνώμη για το λάθος του και επανέρχεται για να καλύψει τον «δικό» του άνθρωπο με εκφράσεις του τύπου «λάθος», «εκ παραδρομής αναγραφή του στο ΔΣ» και άλλα τέτοια χαζά και αστεία. Ο Αλεξίου είχε διαβάσει το πρακτικό. Ήταν ενήμερος για όλα, αφού βρισκόταν σε συχνή επικοινωνία με τους Supporters, οι οποίοι είναι αρκετά εκνευρισμένοι με τον δρόμο που πάει να ακολουθήσει ο Αλεξίου για να ξεφύγει.

Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα. Ούτε ως Ερασιτεχνική, ούτε ως ΚΑΕ, ούτε ως ΠΑΕ, ούτε ως ΤΑΠ. Θα αντιμετωπίσει όμως αν ο Αλεξίου παραμείνει στην… εξουσία, διότι πολύ απλά από τα χέρια του θα υπογραφεί το παραχωρητήριο για το γήπεδο (αν δεν έχει γίνει κιόλας).

Φανταστείτε λοιπόν να βρεθεί κάποιος που θέλει να κάνει κακό στην ΑΕΚ και να πάει στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να μπλοκάρει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και να τα καταφέρει. Τότε ποιος θα έχει τον πρόβλημα; Ο Αλεξίου; Το κυβερνητικό site; Οι ελάχιστοι που έχουμε απομείνει και θέλουμε το καλό της ΑΕΚ, χωρίς να εξυπηρετούμε συμφέροντα ή η ΑΕΚ; Μα φυσικά η ΑΕΚ. Γι’ αυτό διώξτε τον Αλεξίου για να μην κολλήσει πουθενά το θέμα του γηπέδου και τα όνειρά μας επιτέλους να γίνουν πραγματικότητα.

πηγή: aek24hours.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου