Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Έκπτωτος ο Αλεξίου…

Δημοσίευμα αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ είναι αποκλεισμένος για μία 10ετία από τη συμμετοχή σε διοικητικά πόστα στον αθλητισμό


Έκπτωτος πρόεδρος είναι ο Αλέξης Αλεξίου και δε δικαιούται να ασκεί διοίκηση στη Μάνα ΑΕΚ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport, το ρεπορτάζ της οποίας υπογράφει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Γιάννης Ξενάκης, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ είναι αποκλεισμένος για 10 χρόνια από κάθε διοικητική δραστηριότητα στον αθλητισμό.

Το δημοσίευμα επικαλείται τον νόμο 3372/2005 και συγκεκριμένα το άρθρο 2 παράγραφο 5β, ο οποίος αναφέρει, ότι παράγοντας που έχει συμετάσχει σε αθλητική ανώνυμη εταιρεία που έχει λυθεί καθώς και μέτοχοι κατέχοντες τουλάχιστον το 10% των μετοχών της ΠΑΕ που αποφασίζει την εκκαθάριση της εταιρείας δεν δικαιούται-δικαιούνται συμμετοχής σε ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΤΑΠ ή αθλητικό σωματείο για μία 10ετία μετά τη λύση της εταιρείας.

Ο Αλεξίου μαζί με τον Δημητρέλο συμμετείχε στην εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Συνεπώς, βάσει του ρεπορτάζ, ο Αλέξης Αλεξίου δεν μπορεί να ασκεί διοίκηση στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Όπως καταλαβαίνετε, αυτό το θέμα ανοίγει τον ασκό του Αιόλου αφού οι αποφάσεις της διοίκησης του ενδέχεται να βγούνε άκυρες. Το θετικό είναι, ότι το σωματείο δεν έχει καμία συνέπεια, μόνο ο πρόεδρος του συλλόγου αποκλείεται από τη διοίκηση.

Το σημερινό αποκλειστικό δημοσίευμα στην εφημερίδα «Live Sport»       

 πηγή: aek-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου