Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

«Τέτοιο μπάχαλο δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στην Ερασιτεχνική»

του Μάριου Ματσάνκου

Τις τελευταίες ώρες «φουντώνουν» τα σενάρια που θέλουν τον Ανδρέα Ανατολιωτάκη να αναλαμβάνει χρέη προέδρου στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ και τον Αλέξη Αλεξίου να αποχωρεί διότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία 3372 στο άρθρο 2 παρ 5β δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής για τα επόμενα 10 χρόνια σε διοικήσεις σωματείου, ΠΑΕ, ΤΑΠ και ΚΑΕ. Ο έμπειρος δικηγόρος ήταν ένας εκ των 3 μελών του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ (οι άλλοι δύο ήταν οι Νεστορίδης, Δημητρέλος) που εκλέχτηκαν στις 14 Μαΐου 2013 στη γενική συνέλευση των μετόχων για να οδηγήσουν την ΠΑΕ στη λύση και εκκαθάριση της εταιρείας. Τότε ο κ. Αλεξίου εκπροσωπούσε τους Supporters κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και από το πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης, αλλά και από το ΦΕΚ.


Το aek24hours.gr επικοινώνησε με το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ και της Ερασιτεχνικής για να μάθει τις προθέσεις του πάνω στο πολύ σοβαρό αυτό θέμα. Δεν ήθελε να πει πολλά. «Τέτοιο μπάχαλο δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στην Ερασιτεχνική. Πρέπει να βρεθούν λύσεις και να αντιμετωπιστεί αυτό το πολύ σοβαρό πρόβλημα. Πρέπει να γίνει μία συσπείρωση δυνάμεων και να κάτσουμε στο τραπέζι για να δώσουμε τέλος στα προβλήματα. Δεν είναι εύκολο. Το πρόβλημα που προέκυψε με τον Αλεξίου δεν αφορά μόνο την Ερασιτεχνική. Αφορά και την ΚΑΕ», είπε αρχικά.

Σε ερώτησή μας αν θα πραγματοποιηθεί κάποιο Διοικητικό Συμβούλιο απάντησε: «Για την ώρα δεν έχει αποφασιστεί κάτι τέτοιο. Για να κάτσουμε όμως στο τραπέζι θα πρέπει πρώτα να έχουμε βρει λύσεις, κάτι που δεν έχουμε κάνει».

Τέλος, για το αν θα αναλάβει όπως ακούγεται πρόεδρος στην Ερασιτεχνική, άφησε τα πάντα ανοιχτά:
«Θα δούμε. Προέχουν άλλα πράγματα».

Μάρκου: Δεν με υπολογίζει κανείς

Χωρίς ενημέρωση για το αν ο Αλέξης Αλεξίου θα συνεχίσει να βρίσκεται στην προεδρία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ βρίσκεται ο Κώστας Μάρκου. Ο γενικός αρχηγός του σωματείου δεν έχει πάρει επίσημη απάντηση για το τι θα πράξουν τα μέλη του Δ.Σ. της «Μάνας ΑΕΚ» αναφορικά με το θέμα του κ. Αλεξίου, ο οποίος βάσει νόμου είναι έκπτωτος. Σε επικοινωνία που είχε το aek24hours.gr με τον κ. Μάρκου μας είπε: «Δεν με υπολογίζει κανείς. Ό,τι μαθαίνω είναι από τις εφημερίδες και τα sites. Έχουν ρημάξει τα πάντα στην Ερασιτεχνική. Περιμένουμε να ενημερωθούμε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη για το τι θα πράξουμε. Για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα νεότερο».

πηγή: aek24hours.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου