Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Συνεχίζει τις ποικίλες δραστηριότητες της η "ΟΑΣΗ"



Αγαπητά  Μέλη και Φίλοι μας

Τη  περασμένη  Τετάρτη  8/10/14  συναντήθηκαν στα γραφεία μας τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης  και συμφώνησαν να συναντηθούν στις 19/11/14 ημέρα Τετάρτη , στις 6 μμ, να μιλήσουν για το βιβλίο  «  Η διπλή μοναξιά του έρωτα »  της Ρούλας Κοντέα.
Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 17/12/14  πάλι ημέρα Τετάρτη , στις 6 μμ, και θα μιλήσουν για το βιβλίο « Ο καιρός των χρυσανθέμων » του Μάνου Ελευθερίου.

Τη Κυριακή  12/10/14 πηγαίνουμε στο  HalfNote  στη μουσική παράσταση “ 2 τενόροι στα μπουζούκια ”

Τη Παρασκευή  17/10/14 , στις 7 μμ , φιλοξενούμε στα γραφεία μας τον συγγραφέα και μέλος μας  κ.  Γιώργο Γεωργαμλή που θα μας μιλήσει με θέμα : “ Χτες . . . ”  Μια σειρά συναντήσεων με θέμα το βιβλίο.

Από το Σάββατο 18/10/14 και κάθε Σάββατο στις 5 μμ θα φιλοξενούμε το Δημιουργικό Εργαστήρι-Θεατρική Ομάδα Lud Project

Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 από τις 8:00π.μ ως τις 14:00μ.μ στο χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων στην είσοδο του Άλσους (Κένταυρος) διοργανώνετε διανομή Ελληνικών προϊόντων, απευθείας από τους παραγωγούς, χωρίς μεσάζοντες. Στο χώρο της διανομής τροφίμων, ο  σύλλογός μας , στα πλαίσια της κοινωνικής του δράσης, συγκεντρώνει σχολικά είδη και ρούχα για συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν εντονότερα οικονομικά προβλήματα.

Την ίδια μέρα στις 11 πμ , ο Δήμος  μας,  στα πλαίσια του προγράμματος  « ΑΛSOS–ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟ ΑΛΣΟΣ , ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ » διοργανώνει συμμετοχικές δράσεις για τον καθαρισμό του Άλσους, παράλληλα με πολλές δραστηριότητες και δρώμενα.

Δευτέρα  20/10/14  ώρα 10 πμ ξεκινούν τα ταχύρρυθμα επιδοτούμενα μαθήματα Η/Υ , για όσους θέλουν την πιστοποίηση

Τη Τετάρτη 22/10/14 στις 6 μμ , θα εγκαινιάσουμε επίσημα την έκθεση ζωγραφικής των μελών μας κας Εύας Παπαδοπούλου και κ. Δημ.Λαχανά .Θα βρούμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τις δράσεις του συλλόγου μ’ ένα κρασάκι.



Τη Τετάρτη 29/10/14 στις 6μμ θα έχουμε αφιέρωμα στη Σοφία Βέμπο και Μίμη Τραιφόρο .Τη παρουσίαση θα κάνει ο κ. Βασ. Τραιφόρος ανιψιός του .

Διήμερη εκδρομή στις 1 και 2 Νοεμβρίου στο Πήλιο. Διαμονή στο πολυτελές ξενοδοχείο Volos Pallace . Συμμετοχή 80 ευρώ στο δίκλινο με πρωινό.

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου προγραμματίζουμε να ξεκινήσουμε τα μαθήματα Η/Υ για όσους δεν θέλουν πιστοποίηση, αλλά απλή γνώση του Internet, Word  κλπ.

Τη  Τρίτη  4 Νοεμβρίου  στις 6 μμ ,   θα έχουμε την τιμή και χαρά να φιλοξενήσουμε στα γραφεία μας,  το μέλος του συλλόγου μας  κα Ειρήνη Γρατσία , αρχαιολόγο , συντονίστρια της MONUMENTA , που θα μας μιλήσει για τη “ Ν.Φιλαδέλφεια, ένα τόπο με ιστορία και αρχιτεκτονική κληρονομιά ”.

Τα μαθήματα ζωγραφικής συνεχίζονται κάθε Πέμπτη  6-9 μμ στα γραφεία μας.

Από τις αρχές Νοεμβρίου , τα Σάββατα  7 – 10 μμ   θα διοργανώνουμε μουσικές  « Βραδιές Καραόκε »



Σύλλογος      ΟΑΣΗ
Φυσιολατρικός-Πολιτιστικός-Επιμορφωτικός
Πανόρμου 4 , Νέα Φιλαδέλφεια
Τηλ. 2102531386 – 6934610881
www.oassi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου