.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Τη Νova έβαλαν στο «μάτι» Σαββίδης και Μελισσανίδης

Επεκτείνουν τη συνεργασία τους οι δύο επιχειρηματίες
Μετά τα.. φρουτάκια, όπως είχε γράψει στις 24 Σεπτεμβρίου το sofokleousin.gr, Μελισσανίδης και Σαββίδης σκοπεύουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους και στα τηλεοπτικά-ψηφιακά δρώμενα. Θέλοντας να εκμεταλλευτούν το κακό momentum στο οποίο βρίσκεται η Nova, η οποία έχει ηττηθεί κατά κράτος από τον OTE TV, σκέφτονται το ενδεχόμενο να καταθέσουν πρόταση για την αγορά του συνδρομητικού καναλιού.
 
Οι δύο επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες των δύο Δικεφάλων, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, βρίσκονται σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας και το ζήτημα της Nova βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στην ατζέντα τους… Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι Μελισσανίδης και Σαββίδης έχουν συνάψει στρατηγικές συμφωνίες με ξένα funds, τα οποία θα τους στηρίξουν στην προσπάθεια αγοράς του Nova.


Η Nova αυτή τη στιγμή έχει ως μεγάλο και συνάμα… μοναδικό «όπλο» τις μεταδόσεις της Σούπερ Λίγκα. Ωστόσο ενδεχόμενη εμπλοκή και αγορά του συνδρομητικού καναλιού, από Μελισσανίδη και Σαββίδη, είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει την αντίδραση του Ολυμπιακού, του σπουδαιότερου «παίκτη» τουλάχιστον σε οικονομικό επίπεδο, στη Σούπερ Λίγκα.

Άλλωστε υπάρχει προηγούμενο αντίδρασης της ΠΑΕ Ολυμπιακός,  όπως στην περίπτωση του ΟΠΑΠ, όταν διαφώνησε έντονα με τις πρακτικές Μελισσανίδη σχετικά με τις χορηγίες και αποχώρησε… Κατόπιν υπέγραψε συμφωνία με την Unisef, την οποία μάλιστα πληρώνει με 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, για να την διαφημίζει στη φανέλα του…

πηγή:  sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου