Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΟΑΣΗ - Τριήμερη εκδρομή σε ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΑΡΙΔΑΙΑ-ΕΔΕΣΣΑ στις 15-17/11/14

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΑΡΙΔΑΙΑ-ΕΔΕΣΣΑ
 
1η μέρα:
Αναχώρηση το πρωί για την επαρχία Αριδαίας, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ. Η διαδρομή μας μέσω Εθνικής Οδού Αθηνών Θεσσαλονίκης. Περνώντας από τις παρυφές της Βέροιας θα καταλήξουμε στα λουτρά Λουτρακίου Αριδαίας. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας , τακτοποίηση, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.
 
2η μέρα:
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για τον παραδοσιακό διατηρητέο οικισμό Παλαιό Άγιο Αθανάσιο ή Τσέγανη, όπως ονομαζόταν παλιά, χειμερινό τουριστικό θέρετρο πλέον. Χτισμένος σε υψόμετρο 1200 μέτρων , ένα πανέμορφο τουριστικό χωριό στο όρος Καϊμακτσαλάν , χρόνος ελεύθερος για καφέ και βόλτα . Συνεχίζουμε με την επίσκεψη μας στο χωριό Όρμα , ένα φιλόξενο χωριό, χτισμένο στους πρόποδες του όρους Βόρας - Καϊμάκτσαλαν, σε συνδυασμό με τα ιαματικά Λουτρά Πόζαρ, αποτελεί κομβικό σημείο διασκέδασης και χαλάρωσης. Χρόνος για φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση και το απόγευμα θα μεταβούμε στα Λουτρά όπου μπορούμε να κάνουμε μπάνιο στα Ιαματικά νερά και να απολαύσουμε το μοναδικό καταπληκτικό τοπίο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
 
3η μέρα:
Πρωινό και αναχώρηση για την Έδεσσα με τους 11 εκπληκτικούς  καταρράκτες! Η Έδεσσα δεν θα μπορούσε να λέγεται πόλη των νερών χωρίς τους περίφημους Καταρράκτες ,τους μεγαλύτερους σε όλα τα Βαλκάνια. Οι καταρράκτες Έδεσσας βρίσκονται στην άκρη βράχου σε ένα μοναδικό γεωπάρκο σμιλευμένο από το νερό που λέγεται ‘φρύδι της πόλης’ . Χρόνος για να απολαύσουμε μια βόλτα και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό , καφέ κλπ.
 
Συμμετοχή  120 ευρώ το άτομο με πρωινό .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου