Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Αιφνιδιαστικά νέο Δ.Σ. στην ΠΑΕ ΑΕΚ με μόνο 5 μέλη!

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ η Έκτακτη (αυτόκλητη και καθολική) Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρίας με θέμα την εκλογή του οριστικού Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ η θητεία του οποίου θα είναι τριετούς διάρκειας.

Τα Μέλη του Δ.Σ αποτελούν οι :


  1. Ασλανίδης Ευάγγελος (Πρόεδρος)
  2. Δέδες Αλέξανδρος (Αντιπρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος)
  3. Γαντζούλας Στέργιος – Μέλος
  4. Μαρινάκης Κωνσταντίνος – Μέλος
  5. Ανατολιωτάκης Ανδρέας – Μέλος (εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής) 

Το σχετικό άρθρο που ακολουθεί, είναι από το aek-live.gr:

Γιατί και πως έγιναν οι αλλαγές στο ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ – Όλο το παρασκήνιο…

Φαίνεται πως δεν είχαν προνοήσει σωστά στην ΠΑΕ ΑΕΚ με την παρουσία των Αλεξίου, Αγγελόπουλου ταυτόχρονα και στην Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία και στην Ερασιτεχνική. Μάνιασε η γλώσσα μας να φωνάζουμε τόσο διάστημα για το ασυμβίβαστο… Τελικά άλλαξε η κατάσταση στο πιτς φιτίλι για να μην υπάρξει πρόβλημα μελλοντικά. Είναι απορίας άξιο πάντως που οι έμπειροι νομικοί της ΑΕΚ, δεν είχαν πάρει χαμπάρι το πρόβλημα. Με τον Αλεξίου μάλιστα χρειάστηκε να σκάσει η βόμβα και να ανησυχήσει ουσιαστικά η ΑΕΚ με κυρώσεις για να συμμαζευτεί το πράγμα…

Γράφει ο Νίκος Αγγελίδης

Ιδιαίτερα η ΠΑΕ που έχει μεγαλύτερα τρεχάματα βρέθηκε απέναντι σε μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί.
Μπροστά στον όποιο κίνδυνο έγινε η χθεσινή έκτακτη Γενική Συνέλευση η οποία χαρακτηρίστηκε επίσημα (μέσω της ανακοίνωστης της ΠΑΕ) αυτόκλητη και καθολική.

Τέλος πάντων. Προσοχή θέλουν τέτοιες ιστορίες γιατί υπάρχουν και κάποιοι που καραδοκούν για να κάνουν ζημιά στην ΑΕΚ. Και φυσικά δεν εννοώ τους φρεσκοβαπτισμένους εσωτερικούς εχθρούς (σικ) της ΑΕΚ, αλλά τους πραγματικούς που ζουν για να δουν την ΑΕΚ ζημιωμένη σε κάθε επίπεδο… Για να είμαστε σοβαροί. Ας μην βλέπουμε φαντάσματα, ας φροντίζουμε να προσέχουμε τις κακοτοπιές και να αποφεύγουμε τους όποιους κινδύνους ελλοχεύουν. Και τουλάχιστον να μην δημιουργούμε μόνοι μας αυτούς τους κινδύνους…

Τώρα σε ότι αφορά τον κ. Ανατολιωτάκη και την παρουσία του ταυτόχρονα και στα δυο διοικητικά συμβούλια, έχω να επισημάνω το εξής πολύ απλό… Αποσαφηνίζεται στην επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ότι εκπροσωπεί την Ερασιτεχνική, όπως προβλέπει ο νόμος… Η νομοθεσία επιβάλλει την παρουσία ενός μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ερασιτεχνικής στην Ανώνυμη Εταιρία.
Με τον Αλεξίου το όλο πρόβλημα ήταν το ακριβώς αντίθετο… Είχε δηλωθεί ως εκπρόσωπος των Supporters και όχι της Ερασιτεχνικής και εκεί υπήρχε το ασυμβίβαστο. Ειδάλλως θα ίσχυε ότι και στην περίπτωση Ανατολιωτάκη.

Αρχικά όταν πρωτοέσκασε το θέμα υπήρχε η σκέψη για άμεση αντικατάσταση του Αλεξίου. Η σκέψη αυτή εγκαταλείφθηκε όμως άμεσα, παρά τα όσα σενάρια (ή και προτάσεις…) για αντικατάσταση του από τον πρώην πρόεδρο Ανδρέα Ανατολιωτάκη.

Προτιμήθηκε να παραμείνει στην θέση του ο Αλεξίου και να γίνει εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής στην ΠΑΕ ο Ανατολιωτάκης…

Τέλος σε ότι αφορά τις όποιες διοικητικές ανακατατάξεις, απορία προκαλεί η απομάκρυνση του Γιώργου Σκρέκη o οποίος είναι πρόεδρος του ταξιδιωτικού ομίλου GS Travel. Ο πρώην δεξιός οπισθοφύλακας της ΑΕΚ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις τόσο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη όσο και με την ΠΑΕ με την οποία και συνεργάζεται σε επίπεδο παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών.

Φαίνεται πως η λογική να γίνει ακόμη πιο «μικρό και ευέλικτο» το διοικητικό σχήμα, τον «έφαγε» στη γωνία… Πάντως πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο δεν έχει υπάρξει ξανά στο παρελθόν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου